http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Erhan2121 / Kasa 1+1 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,458
25,735
113
En azından hırsız değiliz senin gibi roll parası calmiyoruz.
Ulan karaktersiz herif bir tarafından uydurma. Noldu hangi etkinlikte adını yazmadım da ağlıyon
@Shellac Yalan ithamlarla bu arkadaş yalan yanlış konuşuyor. Bana doyamamış. Kimin parasını almışız bugüne kadar. Kimden şikayet gelmiş. Senin yalanlarına sokayım ben

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,063
3,953
113
Ulan karaktersiz herif bir tarafından uydurma. Noldu hangi etkinlikte adını yazmadım da ağlıyon
@Shellac Yalan ithamlarla bu arkadaş yalan yanlış konuşuyor. Bana doyamamış. Kimin parasını almışız bugüne kadar. Kimden şikayet gelmiş. Senin yalanlarına sokayım ben
Roll parasını alıp harcayıp sonra özür dileyen sen değil mıydın? Eski mevzu

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,458
25,735
113
Bir kez dahi öyle bir mevzum olmadı. Karşılık verirken karşı tarafı da düşün. Ya götünden uyduruyon ya karıştırıyon. Ağzımı açtırma benim. Sabah sabah canımı sıkma

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,458
25,735
113
Ulan şu forumda dilencilere, para alıp kaçanlara sabah akşam laf ediyoruz. Beni suçladığın şey hırsızlık diyon . Aptal herif suç atarken düşün bakalım laf nereye gidiyor diye

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,192
12,632
113
yaw forumda hangi konuya girsem kavga dövüş mk roll konusunda millet para kazanacak yine ayni ben cozemedim shellaca yazayim bi ring konusu açsın kim kimle derdi varsa sövüşsün dursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...