- 26,551
- 12,267
- 113
Bitti mi ki
Son dakika Kaç pozisyon boş geçtiPeh tekten gitmiş
Bitti mi ki
Son dakika Kaç pozisyon boş geçtiPeh tekten gitmiş
Devam et resim atmaya ☹@Erhan2121 senin parayla gerçekden börek aldım ama küt böreği bulamadim 😂 kesene bereket
Ekli dosyayı görüntüle 874189
allahdan şifalar diliyorm kardeşm valla özr dilerim umarim iyi olursunDevam et resim atmaya ☹
Hocam geçmiş olsun. Sağlik problemimi mevcut.Devam et resim atmaya ☹
MaalesefHocam geçmiş olsun. Sağlik problemimi mevcut.
Bende de mevcut. Halinden çok iyi anlarımMaalesef![]()
Hocam siz 65 yaşında mısınızBende de mevcut. Halinden çok iyi anlarım
En azından hırsız değiliz senin gibi roll parası calmiyoruz.Anca g.tünden konuşur uydurursun. 5 kişiye para atan kendini sedat peker sanıyor.
Ulan karaktersiz herif bir tarafından uydurma. Noldu hangi etkinlikte adını yazmadım da ağlıyonEn azından hırsız değiliz senin gibi roll parası calmiyoruz.
Roll parasını alıp harcayıp sonra özür dileyen sen değil mıydın? Eski mevzuUlan karaktersiz herif bir tarafından uydurma. Noldu hangi etkinlikte adını yazmadım da ağlıyon
@Shellac Yalan ithamlarla bu arkadaş yalan yanlış konuşuyor. Bana doyamamış. Kimin parasını almışız bugüne kadar. Kimden şikayet gelmiş. Senin yalanlarına sokayım ben
Bir kez dahi öyle bir mevzum olmadı. Karşılık verirken karşı tarafı da düşün. Ya götünden uyduruyon ya karıştırıyon. Ağzımı açtırma benim. Sabah sabah canımı sıkmaRoll parasını alıp harcayıp sonra özür dileyen sen değil mıydın? Eski mevzu
Ulan şu forumda dilencilere, para alıp kaçanlara sabah akşam laf ediyoruz. Beni suçladığın şey hırsızlık diyon . Aptal herif suç atarken düşün bakalım laf nereye gidiyor diyeRoll parasını alıp harcayıp sonra özür dileyen sen değil mıydın? Eski mevzu
Hastır lan oradan birşey bulamayınca hırsızlık yalanı atayım mı dedin adi herifEski diyorum eski. Olmadı Cumhurbaskanligini da etiketle