- 45,184
- 12,508
- 113
67
Forumda benden daha çok roll açtıran ya da para yollayan kişi yoktur sanırım. 8 ay banliydim o ara ne oldu bilmiyorum. Bu işler böyle bugün varsın yarin yoksun@Golcümetin Zaten bundan sonra kimseye yok 1 kaç kişi en fazla onlarda kendini biliyor konu kapatılsın shellac herkesin çarsısı süpermarket olsun 👏 devamlı kendi kalene gol atıyordun bu sefer röveşata ile attın helal olsun sana
Biz azını çogunu geçtik az versende çok versende olmuyor bundan sonra vermeyecez sana da geçmiş olsun 8 ay dile kolay ceza yatmışsın valla 😁Forumda benden daha çok roll açtıran ya da para yollayan kişi yoktur sanırım. 8 ay banliydim o ara ne oldu bilmiyorum. Bu işler böyle bugün varsın yarin yoksun
En çok açtıran ve dağıtan ha 🤣🤣🤣🤣Forumda benden daha çok roll açtıran ya da para yollayan kişi yoktur sanırım. 8 ay banliydim o ara ne oldu bilmiyorum. Bu işler böyle bugün varsın yarin yoksun
Yargıcın radarına girdi kuran çarpsın adam hayalet gibi bir var bir yok puhahah😁En çok açtıran ve dağıtan ha 🤣🤣🤣🤣
Estağfurullah komik geldi sadece 🤣🤣Yargıcın radarına girdi kuran çarpsın adam hayalet gibi bir var bir yok puhahah😁
8 ay ban oncesi bahsediyorum. Zamanında senin de ne bok olduğunu biliyorum. Konuşturma beniEn çok açtıran ve dağıtan ha 🤣🤣🤣🤣