- 45,185
- 12,508
- 113
21 sn
Batarsak sana 190 lira vercez ne yapalimBiz 190 liralık adam mıyız puhaha😎
WonzaHic guven vermiyor o site valla dost o yuzden cektim
Valla hiç aklımda yoktu bu mac barem çok yüksek geldi gözüme fark ta olunca direk aldim bu iyi oldu iste son bir adım kaldiGeldi lan
Mesajı bırak tepki vermiyor 😂😂😂@Marley @Erhan2121 3. Adımda mesajları kesti benimle bu konu hakkında ne düşünüyorsun zuhahah😁😁
tebriklerHic guven vermiyor o site valla dost o yuzden cektim
Acele etme sakın unutma yazdıklarımı arka plan felan anladın sen puha zuha 😁 buraya kadar güldük son adımda ağlamayak 😁Valla hiç aklımda yoktu bu mac barem çok yüksek geldi gözüme fark ta olunca direk aldim bu iyi oldu iste son bir adım kaldi
Kazançla bitecek bu gece tüm totemlerim ile buradayımValla hiç aklımda yoktu bu mac barem çok yüksek geldi gözüme fark ta olunca direk aldim bu iyi oldu iste son bir adım kaldi
Hadi bakim bol şansSon umarım patlamayız şansımız bol olsun
Kanka tam adamına sordun. Belki 5 yıldır sınırsız internet kullanıyorum. Wifi nedir onu unuttum 😂😂Ben bişi soracam şimdi daha önce evde dışarı da ve şu anda da hastanede wifi den bağlantı kopması yaşıyorum telefon wifi den kendi kendine bağlantıyı koparıyor tekrar bağlanıyor 5 dakika da bir telefon xiaomi note 14 pro bilgisi aynı hataları ya da soru ları yaşayan var mıdır aranız da özellikle @Marley
İlk çeyrek lekars 2-3 farklı kazanır girip keyfine baksaydınSon umarım patlamayız şansımız bol olsun
Hastanede jitter varBen bişi soracam şimdi daha önce evde dışarı da ve şu anda da hastanede wifi den bağlantı kopması yaşıyorum telefon wifi den kendi kendine bağlantıyı koparıyor tekrar bağlanıyor 5 dakika da bir telefon xiaomi note 14 pro bilgisi aynı hataları ya da soru ları yaşayan var mıdır aranız da özellikle @Marley
bende maçi ariyorum daha baslamamisSon umarım patlamayız şansımız bol olsun