- 45,185
- 12,508
- 113
Rızzık zamanı yaz belki hızlanır 😟Attim simdi
Rızzık zamanı yaz belki hızlanır 😟Attim simdi
Hic sorma kacirdik gul gibi maci66çıktı nyk maçında 3.per. kaçtı 1.89 oran
Dur daha yeni başlıyoruz nereye gidene para yok puaahBayıldım uykudan la. Sakin ol sakın maçlar kaçtı diye saçma sapan maçlara basma. 0 olmsdınandsa 5k olması iyidir. Cl var bu hafta . İnş 150k alırsın bu gece de beni de görürsün. Hadi iyi geceler @Erhan2121
3 saatlik uykuyla duruyorum gözlerim kapanıyo artıkDur daha yeni başlıyoruz nereye gidene para yok puaah
Hade @Erhan2121 senin bekliyoruz sabah oldu akşam olacak paramızı gönder puhahaha😁😁😁Dur daha yeni başlıyoruz nereye gidene para yok puaah
Bişi diyebilir miyim 😁Dur daha yeni başlıyoruz nereye gidene para yok puaah
Ve söyler 😁Bişi diyebilir miyim 😁
HiiğğğğğVe söyler 😁
Forumda herkesi hemen hemen çözdüm bir seni çözemedim beBişi diyebilir miyim 😁
Ben çözdüm @Marley karışma sakin 🤣Forumda herkesi hemen hemen çözdüm bir seni çözemedim be
Çok şüpheli hareketler. Önce para düşmedi sonra kupon düşmedi. Acaba dede sıfırlayınca bizi mi yiyor @AzraeL 😂😂😂New maci 254 alt kupon düşmedi düşünce atarim
GiderNew maci 254 alt kupon düşmedi düşünce atarim
Fark çok umarım gelmez dur izleyem kurutam bariAlt aldik çok sayi çıktı yattik burdan kesin
Tüh kuponu attı be . Kaos olumsuzÇok şüpheli hareketler. Önce para düşmedi sonra kupon düşmedi. Acaba dede sıfırlayınca bizi mi yiyor @AzraeL 😂😂😂
Kendi halinde biriyimForumda herkesi hemen hemen çözdüm bir seni çözemedim be
Erhan yapma öyle şeyler puhaha sen benden daha iyi tanırsın erhana sponsorluk yok artık 24 saat rolling yapıyor beynim kaldırmıyor artık 😁😁😁😁puhahahÇok şüpheli hareketler. Önce para düşmedi sonra kupon düşmedi. Acaba dede sıfırlayınca bizi mi yiyor @AzraeL 😂😂😂