- 34,106
- 24,684
- 113
Osimhen kalk olm baban geldiİnsan değil ki. Yüzde yüz hazırım dedi maçtan sonra. Bambaşka bişey izleyecez bundan sonra
Osimhen kalk olm baban geldiİnsan değil ki. Yüzde yüz hazırım dedi maçtan sonra. Bambaşka bişey izleyecez bundan sonra
Cüzdana para geldi bildirimi geldi zaten 10 dakika önce ama hesapta para yokParatime giremiyon mu la kontrol etsene
Tedesco 3 maçtır kartvizit atıyor sahaya sanırım efsane olacakOsimhen kalk olm baban geldi
40dk bekleyecen şimdi. 1k üstü attın ya geç düşüyoCüzdana para geldi bildirimi geldi zaten 10 dakika önce ama hesapta para yok
Anam rızzıklarımız getti 😁Cüzdana para geldi bildirimi geldi zaten 10 dakika önce ama hesapta para yok
Yaw bildirim geldi 10 dakika önce çoktan düşmesi lazım di40dk bekleyecen şimdi. 1k üstü attın ya geç düşüyo
Yoo benim 1 dkda düşüyor40dk bekleyecen şimdi. 1k üstü attın ya geç düşüyo
düşer şimdiYaw bildirim geldi 10 dakika önce çoktan düşmesi lazım di
AaaaaaaaaYoo benim 1 dkda düşüyor
Bankadan bankaya değişiyor. Vakıfbank mesela 999 at 1dk sürüyo 1000 at 40dk. Son 1 haftadır böyleYoo benim 1 dkda düşüyor
Hiç başıma gelmedi 3-4 bankadan attım. 1dkda hesapta. 50k altı işlemde yapmayı sevmiyorumBankadan bankaya değişiyor. Vakıfbank mesela 999 at 1dk sürüyo 1000 at 40dk. Son 1 haftadır böyle
Sen bir el at Ahmedim 😁Bankadan bankaya değişiyor. Vakıfbank mesela 999 at 1dk sürüyo 1000 at 40dk. Son 1 haftadır böyle
Valla bekliyorum suan normalde bildirim geldiğinde düşüyordu bildirim de geldi dustu diye de nasil hesaba geçmedi o kısmını anlamadim bildirim gelmese sıkıntı yoktu tadüşer şimdi
Mail at dekontu anında cvp veriyolarValla bekliyorum suan normalde bildirim geldiğinde düşüyordu bildirim de geldi dustu diye de nasil hesaba geçmedi o kısmını anlamadim bildirim gelmese sıkıntı yoktu ta
Rızzıksız kaldı bu kızcağızSen bir el at Ahmedim 😁
Attim simdiMail at dekontu anında cvp veriyolar
😁😁Rızzıksız kaldı bu kızcağız