@Erhan2121 Tebrikler
Aynı maçtan devamPer bitsin para hesaba geçsin çekip başkaa siteden devam hedef için 2 adim daha yapmam lazım şansımız bol olsun
Bu gece kazandığın tek zafer yok bir dur 😂😂Aynı maçtan devam
Hesapta 2 lira kalmıştı onuda silmişler puaha daha yeni çekime izin verdiler puaha saka gibi 2 lirayı sildiler komik site ben valla dedim yemek yiycem bir turlu fırsat olmadı suan yemek yiyorum 29 dkaikaa ya başlarız son 2 adim daha yapmamız lazım durumlar kötüAynı maçtan devam
Neden 30 dakika değilde 29 dakika sende süreden mi siliyorsun puhahaha 😁Hesapta 2 lira kalmıştı onuda silmişler puaha daha yeni çekime izin verdiler puaha saka gibi 2 lirayı sildiler komik site ben valla dedim yemek yiycem bir turlu fırsat olmadı suan yemek yiyorum 29 dkaikaa ya başlarız son 2 adim daha yapmamız lazım durumlar kötü
20 dakika yazdim 29 nerden çıktı neyse konuşturma beni iki lokma zikkimlayim geliyorumNeden 30 dakika değilde 29 dakika sende süreden mi siliyorsun puhahaha 😁
Afiyet olsun 🍜🍜🍜🍜20 dakika yazdim 29 nerden çıktı neyse konuşturma beni iki lokma zikkimlayim geliyorum
10 katları çektiriyor kalanı siliyot bazen kafasına göreHesapta 2 lira kalmıştı onuda silmişler puaha daha yeni çekime izin verdiler puaha saka gibi 2 lirayı sildiler komik site ben valla dedim yemek yiycem bir turlu fırsat olmadı suan yemek yiyorum 29 dkaikaa ya başlarız son 2 adim daha yapmamız lazım durumlar kötü
20 dakika yazdim 29 nerden çıktı neyse konuşturma beni iki lokma zikkimlayim geliyorum
Afiyet olsun Yap yap puhahahaHesapta 2 lira kalmıştı onuda silmişler puaha daha yeni çekime izin verdiler puaha saka gibi 2 lirayı sildiler komik site ben valla dedim yemek yiycem bir turlu fırsat olmadı suan yemek yiyorum 29 dkaikaa ya başlarız son 2 adim daha yapmamız lazım durumlar kötü
15k kazanana kadar açık konu moruk2 saattir jhon duran editleri izliyorum bu konu hala niye kitlenmedi
Ben Cebrail gidiyorum15k kazanana kadar açık konu moruk
3 3 3 diye bağıran bjk taraftarını kırmayan duran kardeşimi pp yapmışsınBen Cebrail gidiyorum
Maçı izlerken heyecandan fark etmedim ama acayip bı gol attı ya yerden kalkışı falan 1-2 saniye aq3 3 3 diye bağıran bjk taraftarını kırmayan duran kardeşimi pp yapmışsın
İnsan değil ki. Yüzde yüz hazırım dedi maçtan sonra. Bambaşka bişey izleyecez bundan sonraMaçı izlerken heyecandan fark etmedim ama acayip bı gol attı ya yerden kalkışı falan 1-2 saniye aq
Paratime giremiyon mu la kontrol etseneIban dan paratime attim parayi 10 dakika önce bildirim geldi hesaba düştü diye siteye girdim yatirim için paratimde para yokmuş bu nasil oldu ki şimdi pauha