- 16,375
- 9,007
- 113
Hızlıyı denemiştimde çok hızlıyı denemedim dur deniyimVermiyorlar zaten. En son pandemide vakıfbank 3k kredi vermişti. O günden beri 0
Hızlıyı denemiştimde çok hızlıyı denemedim dur deniyimVermiyorlar zaten. En son pandemide vakıfbank 3k kredi vermişti. O günden beri 0
İşyerine bir lavuk geldi bu yeni sikko bankalardan. Kredi falan çıkartıyor elinde tablet falan. Diyo abi düşünmez misin falan olm diyom bana çıkmaz. Abi diyo cikmama şansı yok. Herif kendine nasıl güveniyor ama bir gorcen. Çıkar lan dedim 100 k çekince. Herif uğraştı uğraştı en son diyo ki abi senin imkansız pauuauauhqhwhudVermiyorlar zaten. En son pandemide vakıfbank 3k kredi vermişti. O günden beri 0
Haşim bey Haşim bey 😁Hızlıyı denemiştimde çok hızlıyı denemedim dur deniyim
Metin, @Metings1905 Metin hocama Metin isminin bu ay ki tescil hakkını ödedin miYettiği kadar yetmediği Kader. Biz azda olsa ona yetiyorduk amme
Bunu aldım ben bol şans ErhanımAna para
Ana para
Bol şansFrebet
Bol şans canimAna para
Bunada bol şans diliyorumFrebet
3Ana para
Bismillah bol şans 😁
Aynısını bana da diyolar da 100 lira bile çıkmıyo 🤣🤣İşyerine bir lavuk geldi bu yeni sikko bankalardan. Kredi falan çıkartıyor elinde tablet falan. Diyo abi düşünmez misin falan olm diyom bana çıkmaz. Abi diyo cikmama şansı yok. Herif kendine nasıl güveniyor ama bir gorcen. Çıkar lan dedim 100 k çekince. Herif uğraştı uğraştı en son diyo ki abi senin imkansız pauuauauhqhwhud
Bu konuya nasıl geldim ben. Gerçekten erdim mi yoksa.Metin, @Metings1905 Metin hocama Metin isminin bu ay ki tescil hakkını ödedin mi
Takim 1 e 60.5 ust dedim mac geneli sayma yanlışlıkla puaha