- 45,184
- 12,508
- 113
Keyfim kaçtı 
Kanka banada söz vermemiştin unutmuşsun belliBen söz verdiğim kişilere şu ana kadar ulaştım söz vermediklerime yapabileceğim birşey yok bu saatten sonra ✈
Saygılar saygılar yazdık bunları kara deftereZamanında yediğin hurmaları unutma sakın 🤣🤣🤣
100 kişi yazarsa kapatırım kral valla ne yapayım herkes yazıyor bende mecbur kaldım yoksa gereken yerlere ulaştım faslasıylaBana dm yi kapatmam deyip bir gün sonra kapatman 😅😅
Hangi birine yetsin ki millet saldırıyor özeldenSaygılar saygılar yazdık bunları kara deftere
Yine yatacaksin kankam fark eden birşey olmadı ki süre uzadı sadece 😂@vurucu999 iyi ki sonuçlanmamış benim özel oran yatacakmışım 😂😂
Hayır bu bir işaret benceYine yatacaksin kankam fark eden birşey olmadı ki süre uzadı sadece 😂
Yettiği kadar yetmediği Kader. Biz azda olsa ona yetiyorduk ammeHangi birine yetsin ki millet saldırıyor özelden
Düsme Ahmedim düşme 😂Çok hızlı kredi veren bankalar. Enter. Aa pardon google a yazıyorum sanmıştım
Tövbe estağfurullah 😁Çok hızlı kredi veren bankalar. Enter. Aa pardon google a yazıyorum sanmıştım

Dediğim herşeye geldin işte 🤣100 kişi yazarsa kapatırım kral valla ne yapayım herkes yazıyor bende mecbur kaldım yoksa gereken yerlere ulaştım faslasıyla
Bastın mı saymaya başlayayım mi
Vermiyorlar zaten. En son pandemide vakıfbank 3k kredi vermişti. O günden beri 0Düsme Ahmedim düşme 😂
Basamadım 😂Bastın mı saymaya başlayayım mi