Bol şanslarSponor @AzraeL haraca bağladım dostumu bundan sonra her gece 1k haraç verecek bana puaha
15 dakikaya başlarim nba rolu uzun olacak uykusu gelen uyusun bolsans
Ben takip etmiyorum hoş takip etsemde bana attığın yokSponor @AzraeL haraca bağladım dostumu bundan sonra her gece 1k haraç verecek bana puaha
Kimse bizi haraca bağlayamaz bizim gönlümüz zengin dir kar yağan dağın başı da engin dir 🤣🤣🤣Sponor @AzraeL haraca bağladım dostumu bundan sonra her gece 1k haraç verecek bana puaha
Bol şanslarSponor @AzraeL haraca bağladım dostumu bundan sonra her gece 1k haraç verecek bana puaha
Bol şans diliyorum Erhanım yazdığın gibi gelsin 🤩Sponor @AzraeL haraca bağladım dostumu bundan sonra her gece 1k haraç verecek bana puaha
Bol şans kardoSponor @AzraeL haraca bağladım dostumu bundan sonra her gece 1k haraç verecek bana puaha
Bu gece herkes tok uyucak 10 dakikaya geliyorum hemen iki lokma yiyip gelecemBen takip etmiyorum hoş takip etsemde bana attığın yok
Bol şans canimm hastanedeyim bu gece takip edemeyeceğim kalbim seninleSponor @AzraeL haraca bağladım dostumu bundan sonra her gece 1k haraç verecek bana puaha
Aç kaldık 😁Sponor @AzraeL haraca bağladım dostumu bundan sonra her gece 1k haraç verecek bana puaha
Afiyetler olsun canımBu gece herkes tok uyucak 10 dakikaya geliyorum hemen iki lokma yiyip gelecem
Zamanında yediğin hurmaları unutma sakın 🤣🤣🤣Aç kaldık 😁
Kanka %10000 fixed maçlarım var yapmaSponor @AzraeL haraca bağladım dostumu bundan sonra her gece 1k haraç verecek bana puaha
😁 açımZamanında yediğin hurmaları unutma sakın 🤣🤣🤣
Bana dm yi kapatmam deyip bir gün sonra kapatman 😅😅Kimse bizi haraca bağlayamaz bizim gönlümüz zengin dir kar yağan dağın başı da engin dir 🤣🤣🤣
Saygılar dostZamanında yediğin hurmaları unutma sakın 🤣🤣🤣
Eywallah dostSaygılar dost