- 3,063
- 3,953
- 113
@Antep7575 bu veriyormuş kefilim@Cutamaniac bana bi 15k lazım dövmelerimi sildircem
@Antep7575 bu veriyormuş kefilim@Cutamaniac bana bi 15k lazım dövmelerimi sildircem
bunun otobus mevzusu gercek mi la@Antep7575 bu veriyormuş kefilim
Senin eğt de 100 bastığın kadar gerçek (tirt)bunun otobus mevzusu gercek mi la
yalancisin param yoksa 200 varsa 1kSenin eğt de 100 bastığın kadar gerçek (tirt)
5 liver hit oyna. Sen adam olmazsin yedirme artık egtyalancisin param yoksa 200 varsa 1k
ben efsaneyim5 liver hit oyna. Sen adam olmazsin yedirme artık egt
Vay beeeeRoll parasını alıp harcayıp sonra özür dileyen sen değil mıydın? Eski mevzu
Hoşuna gitti dimi yalan. Bir şey olsa da ben de üstüne gitsem diye bakıyordun.Vay beeee
akacak kan damarda durmaz demişler metoVay beeee
Mazluma yatıyorVay beeee
Yok sasırdım belkı karıstırıyordur nıcklerıHoşuna gitti dimi yalan. Bir şey olsa da ben de üstüne gitsem diye bakıyordun.
Uzucuakacak kan damarda durmaz demişler meto
Tamam@Erhan2121 ödülüm gelmedi teşekkürler
Yok yavşaklığından yapıyor.Yok sasırdım belkı karıstırıyordur nıcklerı
Bosverın uzatmayın durup dururken ban yemeyınYok yavşaklığından yapıyor.
Karın ağrısı olmuş geçmişte belli
Saliih e selamUlan iftira atacak kadar haysiyetsizsiniz anladık da bunu yaparken bari ölçülü sallayın. 4 yıldır ben burda aktifim ne hırsızları baş tacı ettiniz burda gördük. Gelip bula bula bu adama mı rol parası çaldı diyorsun. Biz niye görmedik, biz başka bir evrende mi yaşıyoruz
Forumun en çok dağıtanı ve roll yaptıranıymış kendisi. Ben de güldümUlan iftira atacak kadar haysiyetsizsiniz anladık da bunu yaparken bari ölçülü sallayın. 4 yıldır ben burda aktifim ne hırsızları baş tacı ettiniz burda gördük. Gelip bula bula bu adama mı rol parası çaldı diyorsun. Biz niye görmedik, biz başka bir evrende mi yaşıyoruz
Kendin söyle birader numarası var sendeSaliih e selam