http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Erhan2121 / Kasa 1+1 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,955
31,221
113
Aynı maçtan devam
Hesapta 2 lira kalmıştı onuda silmişler puaha daha yeni çekime izin verdiler puaha saka gibi 2 lirayı sildiler komik site ben valla dedim yemek yiycem bir turlu fırsat olmadı suan yemek yiyorum 29 dkaikaa ya başlarız son 2 adim daha yapmamız lazım durumlar kötü

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,449
7,128
113
Hesapta 2 lira kalmıştı onuda silmişler puaha daha yeni çekime izin verdiler puaha saka gibi 2 lirayı sildiler komik site ben valla dedim yemek yiycem bir turlu fırsat olmadı suan yemek yiyorum 29 dkaikaa ya başlarız son 2 adim daha yapmamız lazım durumlar kötü
Neden 30 dakika değilde 29 dakika sende süreden mi siliyorsun puhahaha 😁

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,841
7,636
113
10 katları çektiriyor kalanı siliyot bazen kafasına göre

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
26,551
12,267
113
Afiyet olsun Yap yap puhahaha

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,955
31,221
113
Iban dan paratime attim parayi 10 dakika önce bildirim geldi hesaba düştü diye siteye girdim yatirim için paratimde para yokmuş bu nasil oldu ki şimdi pauha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...