Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tek Maçtan Kayıp Erhan2121 | Hüsran

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,175
21,598
113
Sana daha kötüsünü göstereyim sadece danimarka var dedik 1.0 İrlanda maçı üst dedik 0.2 bitti
Dostum slotta biraz yükseldim dun gece salak gibi hepsini geri verdim 1k ye y
Ah be erhanım cash out yokmuydu
Ben hayatta aldigim kuponu bozmam kanka zaten alıp uyudum sabah kalkınca baktım en guvendigim takim beni yakmış dun meritten 480 cektim baska siteye attim slot oynadım 5.6k oldu para devam edip bitirdim ardından 700 kaldi onuda bu kombineye bastim oda tekten gitmis

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,324
6,599
113
Dostum slotta biraz yükseldim dun gece salak gibi hepsini geri verdim 1k ye y

Ben hayatta aldigim kuponu bozmam kanka zaten alıp uyudum sabah kalkınca baktım en guvendigim takim beni yakmış dun meritten 480 cektim baska siteye attim slot oynadım 5.6k oldu para devam edip bitirdim ardından 700 kaldi onuda bu kombineye bastim oda tekten gitmis
En zoruma giden olay 3 Maç yaparım tek Golden gider 5 maç yaparim tek Golden gider lan derim tek maç yapıyım oda tek Golden gider.
Psikolojik savaşın içindeyiz

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,175
21,598
113
En zoruma giden olay 3 Maç yaparım tek Golden gider 5 maç yaparim tek Golden gider lan derim tek maç yapıyım oda tek Golden gider.
Psikolojik savaşın içindeyiz
Kaybedilen tekte ki macta dep 2 sırada falandı ev ise son siralardaydi en garanti gördüğüm maçtan gidince daha da sinirim bozuldu kanka

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,324
6,599
113
Kaybedilen tekte ki macta dep 2 sırada falandı ev ise son siralardaydi en garanti gördüğüm maçtan gidince daha da sinirim bozuldu kanka
Giden geri gelmiyor sıkma canını erhanım önümüzdeki maçlara bakacağız yapacak birşey yok 🥴😔