Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Erhan2121 / Altın Vuruş

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.40

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
Hayatim en önemli maçı bu mac
Ben bu forumda destek olduğum kadar kimse bana destek olmadi o yuzden bu kez dağıtım yapmicam
Bol sans
Başlığı atavurus diye okuyorum..atın intikamini çok gordukde ara vurusu yeni gorecegiz...bolsans gardasima..

Ciqlett

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,096
2,217
113
Hayatim en önemli maçı bu mac
Ben bu forumda destek olduğum kadar kimse bana destek olmadi o yuzden bu kez dağıtım yapmicam
Bol sans
Bol şans dostum inşallah gelir dağıtım yapmak zorunda değilsin tabi ama subliminal mesaj verip neden atıyorsun atma oyna kimselere paylaşma

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,506
1,809
113
Hayatının en önemli maçı gerçekten potosi maçı ilk yarı sonucuysa hayatına yazık.
Bol şans

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
Bol şans dostum inşallah gelir dağıtım yapmak zorunda değilsin tabi ama subliminal mesaj verip neden atıyorsun atma oyna kimselere paylaşma
Cani dar idare et,,o msji hak edenler var,,onlar görsün utansin diye yazıyor...ama utanmazlarki bence

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,506
1,809
113
Ben bu ligi turkiye liginden fazla oynarım dost bu takımları çok iyi tanıyorum dun psg ye ne varsa bastık olmadi dimi
Benim param yoktu dün basamadim beni ayrı tut 🤣 ben turnuva başında basmistim fena girdi PSG deme bana 😓
Umarım istediğine erisirsin dost. Esprisine dedim gerilimini alsın diye.

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,951
19,785
113
500 k basmış artık benim de hayatımın en önemli maçı