http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı emrekocak16 / Sabah Sabah W Lig

Kupon Miktarı
685
Kupon Oranı
1.60

emrekocak16

R~O~T~A~S~I~Z™
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,226
3,308
113
Baskan artık odullu etkınlıklerını kesmıssın :))
Dostum bı çekiliş yapıyoruz atıyorum 5 kişiye 50 TL diye kupon geliyo , 10 kişi de mesaj atıyor hasta olan yol parası olmayan şans parası isteyen vs her türlü sonra tabi kırmadan herkese atmaya çalışıyorum ama olmuyor yani maalesef bir süre dağıtmadan bu şekilde gideceğim , ayrıca geri ödeyeceğim diye söz veren kişiler var ve bakıyorum çekilişli kupon paylaşıyor onlardan dolayı da vazgeçtim artık kimseye 5 lira atmayacağım.

warcold

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,096
946
113
Yarım saattir bakıyoruz maçkolik ekranına boş boş 45 de atcağı varmış geç oldu ama güç olmadı

mccLaren

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
912
640
93
Dostum bı çekiliş yapıyoruz atıyorum 5 kişiye 50 TL diye kupon geliyo , 10 kişi de mesaj atıyor hasta olan yol parası olmayan şans parası isteyen vs her türlü sonra tabi kırmadan herkese atmaya çalışıyorum ama olmuyor yani maalesef bir süre dağıtmadan bu şekilde gideceğim , ayrıca geri ödeyeceğim diye söz veren kişiler var ve bakıyorum çekilişli kupon paylaşıyor onlardan dolayı da vazgeçtim artık kimseye 5 lira atmayacağım.
Borç isteyene verme zaten bro yanı