Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Emrebags | Kombine Karışık

Kupon Miktarı
500
Kupon Oranı
2.00

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,745
3,779
113
Emre harbiden sen çok tuhafsin kusura bakma 50 mac yapaydın dağıtım için
Kanka ben normalde kazanc olduğunda kimseye köşesinden kirpmam gönlüm zaten razı gelmez, evkura 145 bin lira borcum var her gün faiz koyuyorlar olurda gelirse oraya ödeyeceğim. En azından birkaç kişiye şans parası olur dedim

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,336
21,779
113
Kanka ben normalde kazanc olduğunda kimseye köşesinden kirpmam gönlüm zaten razı gelmez, evkura 145 bin lira borcum var her gün faiz koyuyorlar olurda gelirse oraya ödeyeceğim. En azından birkaç kişiye şans parası olur dedim
Sen borcun ode o zaman dost dağıtımı borcun biterse yaparsın kusura bakma bu arada bilmiyordum borcun olduğunu Bol snas tekrardan

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,424
4,755
113
90 günden sonra - 92.000₺ Anapara

145 Bin Lira oldu

Her ay 10.000₺ Faiz işliyor

Tüm hesaplara bloke geldi
Dost benim 73 gün 5 aydır gecikmeli ödüyorum bana her seferinde şunu diyorlar 3 ay gevikmeniz var icra takibi için bu yeterli bende diyirumki 90 gün olmadan nasıl icrsa geliyor korkarak heray geçiriyoruz sence 90 gün dolmadan icra koyarlarmi 6 ayım kaldi

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,745
3,779
113
Dost benim 73 gün 5 aydır gecikmeli ödüyorum bana her seferinde şunu diyorlar 3 ay gevikmeniz var icra takibi için bu yeterli bende diyirumki 90 gün olmadan nasıl icrsa geliyor korkarak heray geçiriyoruz sence 90 gün dolmadan icra koyarlarmi 6 ayım kaldi
Yok 3 ay dolmadan gelmiyor hatta 4 ay felan islene koyuyorlar ama bana sorarsan birşeyler yap ödemeye bak fena dosya parası ekliyorlar

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,424
4,755
113
Yok 3 ay dolmadan gelmiyor hatta 4 ay felan islene koyuyorlar ama bana sorarsan birşeyler yap ödemeye bak fena dosya parası ekliyorlar
Durum hiç yok dost maaş günü 83 gün falan oluyor öyle ödüyorum benimde aklıma şu geliyor borç yavaş yavaş bitiyor bunlar para almak için son 3-4 ay kala güne bakmadan 3 ay olmuş seninki deyip icra koyabilirmi

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,424
4,755
113
Dost son olarak eminsin degilmi 90 günden önce senin icra gelmedi kaçıncı günde geldi soyledilermi birde yapılandırma gibi birşey yaptilarmi senide yoruuoyz ama ksjurs bakma