- 5,745
- 3,779
- 113
100kdan 3kya nasıl kiyabildin?Selamün Aleyküm Çok Maçlı karmakarışık Kupon
Arkadaşlar gelirse adminlerin izniyle
3.516₺ sini dağıtacağım, Herkese Bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 719658Ekli dosyayı görüntüle 719659
Kral normalde ben bu tutarları söylemem evkura 145 Binlira icra borcu var , Şans ya gelirse en azından arkadaşlara şans parası olsun dedim100kdan 3kya nasıl kiyabildin?
Emre harbiden sen çok tuhafsin kusura bakma 50 mac yapaydın dağıtım içinSelamün Aleyküm Çok Maçlı karmakarışık Kupon
Kanka ben normalde kazanc olduğunda kimseye köşesinden kirpmam gönlüm zaten razı gelmez, evkura 145 bin lira borcum var her gün faiz koyuyorlar olurda gelirse oraya ödeyeceğim. En azından birkaç kişiye şans parası olur dedimEmre harbiden sen çok tuhafsin kusura bakma 50 mac yapaydın dağıtım için
Bol şans gelir bu kupon knkSelamün Aleyküm Çok Maçlı karmakarışık Kupon
Sen borcun ode o zaman dost dağıtımı borcun biterse yaparsın kusura bakma bu arada bilmiyordum borcun olduğunu Bol snas tekrardanKanka ben normalde kazanc olduğunda kimseye köşesinden kirpmam gönlüm zaten razı gelmez, evkura 145 bin lira borcum var her gün faiz koyuyorlar olurda gelirse oraya ödeyeceğim. En azından birkaç kişiye şans parası olur dedim
Dostum benimde evkura borcum var bu üçüncü ay içre 90 günden sonramı geldi sanaKral normalde ben bu tutarları söylemem evkura 145 Binlira icra borcu var , Şans ya gelirse en azından arkadaşlara şans parası olsun dedim
Benimde 73.gun dediler şuanKral normalde ben bu tutarları söylemem evkura 145 Binlira icra borcu var , Şans ya gelirse en azından arkadaşlara şans parası olsun dedim
90 günden sonra - 92.000₺ AnaparaDostum benimde evkura borcum var bu üçüncü ay içre 90 günden sonramı geldi sana
Dost benim 73 gün 5 aydır gecikmeli ödüyorum bana her seferinde şunu diyorlar 3 ay gevikmeniz var icra takibi için bu yeterli bende diyirumki 90 gün olmadan nasıl icrsa geliyor korkarak heray geçiriyoruz sence 90 gün dolmadan icra koyarlarmi 6 ayım kaldi90 günden sonra - 92.000₺ Anapara
145 Bin Lira oldu
Her ay 10.000₺ Faiz işliyor
Tüm hesaplara bloke geldi
Yok 3 ay dolmadan gelmiyor hatta 4 ay felan islene koyuyorlar ama bana sorarsan birşeyler yap ödemeye bak fena dosya parası ekliyorlarDost benim 73 gün 5 aydır gecikmeli ödüyorum bana her seferinde şunu diyorlar 3 ay gevikmeniz var icra takibi için bu yeterli bende diyirumki 90 gün olmadan nasıl icrsa geliyor korkarak heray geçiriyoruz sence 90 gün dolmadan icra koyarlarmi 6 ayım kaldi
Durum hiç yok dost maaş günü 83 gün falan oluyor öyle ödüyorum benimde aklıma şu geliyor borç yavaş yavaş bitiyor bunlar para almak için son 3-4 ay kala güne bakmadan 3 ay olmuş seninki deyip icra koyabilirmiYok 3 ay dolmadan gelmiyor hatta 4 ay felan islene koyuyorlar ama bana sorarsan birşeyler yap ödemeye bak fena dosya parası ekliyorlar
Sağlık olsun reis
Dost son olarak eminsin degilmi 90 günden önce senin icra gelmedi kaçıncı günde geldi soyledilermi birde yapılandırma gibi birşey yaptilarmi senide yoruuoyz ama ksjurs bakmaYok 3 ay dolmadan gelmiyor hatta 4 ay felan islene koyuyorlar ama bana sorarsan birşeyler yap ödemeye bak fena dosya parası ekliyorlar