- 8,548
- 6,486
- 113
Gördün ben daha önce de yaptım biliyorsun 😅😂Bukadar rahat maç gormedim
Gördün ben daha önce de yaptım biliyorsun 😅😂Bukadar rahat maç gormedim
Fazla kişiye ulaşmak adınaBabalar 2 kişiye ulascam bu sefer hak geçmesin derseniz 1k ile yine deneyelim
Biz hakkımızı aldık gardaş alamayanlar faydalansın 🥳Babalar 2 kişiye ulascam bu sefer hak geçmesin derseniz 1k ile yine deneyelim
Sen bilirsin dost herşey para değil senin işini gördüğü sürece sıkıntı yok keyifli zaman gectiBabalar 2 kişiye ulascam bu sefer hak geçmesin derseniz 1k ile yine deneyelim
Zaten baştan sona takip eden 3 kişi var marley keskin ve benFazla kişiye ulaşmak adına
Kendin için ne doğruysa öyle yap dost
Ben ayı kurtaracak kazancı aldım fazlası da lazım da ne koparsak kâr 1k ile bir adım daha gidelim takip edenlere ayıp olmasınSen bilirsin dost herşey para değil senin işini gördüğü sürece sıkıntı yok keyifli zaman gecti
Sen bilirsin dostumBen ayı kurtaracak kazancı aldım fazlası da lazım da ne koparsak kâr 1k ile bir adım daha gidelim takip edenlere ayıp olmasın
Bol şanslar dostBen ayı kurtaracak kazancı aldım fazlası da lazım da ne koparsak kâr 1k ile bir adım daha gidelim takip edenlere ayıp olmasın
Biz neyiz burda,hayır ulasmasa da sıkıntı yokda bilmiş bilmiş konuşma senZaten baştan sona takip eden 3 kişi var marley keskin ve ben
Sen roll nasıl takip edilir bilmiyrsn belliki neyse senle ikili diyaloga giremem.Biz neyiz burda,hayır ulasmasa da sıkıntı yokda bilmiş bilmiş konuşma sen
Oo hemşerim gelmiş hosgelmisBol şans
Bilmiyorum atom parcaliyoruz ya cahil kaldım,aman kardeş sizsiniz tamamSen roll nasıl takip edilir bilmiyrsn belliki neyse senle ikili diyaloga giremem.
Ooo gardaşım ne yaptınBol şans Emre kardeş