Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Emekli Maaşı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

katestroy

Shaco Main
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
176
195
43
Beyler yarın babannemin emekli maaşı yatıyor her zaman maaşı ben çekerim ona veririm yarın diyorum maaşını 2 oran kupona mı atsam yoksa slot da veya ruletde mi denesem en kolay nasıl 2x yaparım o farketmeden maaşı katlayıp normal yine ona vericem

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Beyler yarın babannemin emekli maaşı yatıyor her zaman maaşı ben çekerim ona veririm yarın diyorum maaşını 2 oran kupona mı atsam yoksa slot da veya ruletde mi denesem en kolay nasıl 2x yaparım o farketmeden maaşı katlayıp normal yine ona vericem
Olası kayipta aynı gun telafi edebilecek misin, sıkıntılı is

Zagros13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,911
1,666
113
o paradan hayır gelmez kral bence hiç karışma maaşına

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,799
1,810
113
Yapmayin guzum boyle işler

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,067
5,360
113
Yapma

Beeinvaan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,067
5,360
113
Yapma kanka

tonjukuk11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
291
89
28
Ben küfür edince engelliyorlar ismi lazım değilin dassaqini yaliiyiorlar 15 lira maaşı begenmiyor lar , hepsini geçtim bizim solcular da amk 1000 yap 100 çek begenmiyorlar

Beeinvaan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,067
5,360
113
Ben yaptım ben yandım zamaninda

Beeinvaan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,067
5,360
113
Sakın yapma sakın

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Babaanne maaşını yatirina %200 bonus veren siteye yatır bari dost

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
Bu olayın mutlu sonla bitme şansı %1 falan durduk yere başına dert açma bence

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Ölüm şakami yapıyorsun bu kadar düşmeyin kaç yaşına gelmiş kadın onun maaşını nasıl kumara yatiricaksin?utanmadinmi şu konuyu açarken

Beeinvaan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,067
5,360
113
Geçmişimi gördüm resmen
Yapma lütfen bak ben zamanında yaptım alasını yaptıım 100 200 binler havada uçuştu
Şimdi hepsini ödedimde noldu kimsenin gram güveni yok bana
Iki kumardan zevk alicam diye tüm ailenin bana olan güvenini sarstım

Lütfen yapma böle bisi bu konuyu kapattir

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,926
1,314
113
Adı üstünde emekli maaşı ulan zamanında emeği alın teriyle kazandığı para dokunma hayrını göremezsin o parayı harama çevirme

tonjukuk11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
291
89
28
Amk bu ülkede heraeyi hakkediyorz kralsanda kralsanciysanda k bakma , 100 t bonusu beğenmiyorsun, emeklinin maaşına laf diyosun,

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
Ben küfür edince engelliyorlar ismi lazım değilin dassaqini yaliiyiorlar 15 lira maaşı begenmiyor lar , hepsini geçtim bizim solcular da amk 1000 yap 100 çek begenmiyorlar
Önemli bişey anlatılmak istenmiş ama hiçbir şey anlaşılmıyor

Zagros13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,911
1,666
113
kafan rahat ne kendını ne de kadını derde sokma kaybetsen nasıl yuzune bakacan ya toparlayamazsan onun sana olan guvenını bıle kırmaya deymez çok pişman olursun

alpos54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
659
247
43
Çarpı 2 derken Çarpı eksi 2 olmasın sonra kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...