Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Elmalıda 2 Çocuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,950
13,084
113

fsned2003

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
780
246
43
Valla bir mahkemem oldu alacak davası kazandım karşı taraf istinaf mahkemesine götürdü orda bir karar vermiş karşı taraf avukatı ne yazdıysa aynısını kesin karar olarak yazmış istinaftaki hakim benim iki şahit ve delilleri hiç dikkate almayıp beni haksız çıkardı üstünede 4080 lira karşı tarafa avukat ücreti çıkardı borçlu çıktım bir daha öpseler mahkemeye gitmem bu olaya gelince sosyal medya olmasa adamlar dışarı çıkacak o kararı veren hakimi tutup dava dosyasını bir yerine monte edeceksin

erdalbakkal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,259
3,918
113
Ülkede eğitim bitik ekonomi bitik adalet bitik şaşırmamak lazim keşke o kişiyi elime verseler de delik deşik yapsam bıçakla yarın öbür gün Escobar zamanındaki Kolombiyaya dönmeye az kaldı millet kendi adaletini kendi sağlayacak o beraat kararı veren hakiminde feristahini seveyim

Sword08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,358
1,845
113
İnsan bazı durumlarda şeriat kanunlarını aramıyor değil. Kısasa Kısas. Allah cümlemizin evladını bunlar gibi mayası bozuk şerefsizlerle karşılaştırmasın. bu ülke de Ensar vakfı olaylarında onca çocuğa taciz ve tecavüz edenlerin dosyası kapatıldı çok şaşırmamak lazım böyle kararlara. Bu kararları veren yargı mensupları Allah korusun bir gün kendi evlatlarının başına böyle bir iş gelmiş olsa ve yargı makamında kendileri olsa nasıl karar verirdi çok merakettim

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,056
1,640
113
Diyecek konuşacak çok şey varda , işte ülke sonu iyiye gitmiyor. Kanun adalet uygulanmıyor. Şimdi birisi çıkıp bunları delik deşik etse erdalbakkal dediği gibi, ne olacak delik deşik eden 30yıl ceza alacak. Şuçlu kim Allah sonumuzu hayır etsin.

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,097
2,130
113
Ben 2 kere konustum ve direk cimer'e yazdım. 13 ay maltepe açıkda yattım, daha da vardi pandemiden izinli çıktım bu süreçte cezam bitti + 4260 tl adli para cezası aldım. Denetimli serbestlikteyim şuan. Üstelik ceza aldığım 2 dosyamda da dünyanın hiçbir ülkesinde ceza verilmezdi. Götünde yaprak elinde mızrakla dolasılan Yeni Gine'de bile beraat verilirdi. Şuan susuyorum 14 ayım kaldı denetimli serbestliğimin bitmesine. Ayrıca hicbir siyasi rengim yok. Haksızlık yapan kim ise onun karşısındayım

sergeninho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,030
436
83
adaletine dünya :(

Moderatör tarafında düzenlendi:

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,870
10,913
113
İnsan bazı durumlarda şeriat kanunlarını aramıyor değil. Kısasa Kısas. Allah cümlemizin evladını bunlar gibi mayası bozuk şerefsizlerle karşılaştırmasın. bu ülke de Ensar vakfı olaylarında onca çocuğa taciz ve tecavüz edenlerin dosyası kapatıldı çok şaşırmamak lazım böyle kararlara. Bu kararları veren yargı mensupları Allah korusun bir gün kendi evlatlarının başına böyle bir iş gelmiş olsa ve yargı makamında kendileri olsa nasıl karar verirdi çok merakettim
Bu ülkede sen cidden hakeden kişiye mi uygularlar sanıyorsun o şeriat kanunlarını

erdalbakkal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,259
3,918
113
Şeriat olsa sence bu hükümet olsa uygulanır mı mesela böyle kahpeleri taksimin ortasında kazığa otturur bakalim bir daha ülkede böyle olay olur mu Allah bunların belasını versin

Şuayyipop

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
803
235
43
Abi bak bu adamlar çekiyor kokoin din iman dan bahsediyor millette buna kanıyor bunların zihniyeti şeytanda yoktur görüyoruz adamlar perşembe kokoin çekiyor cuma camiaya gidip selfie atıyorlar lüx araçlarınla

hypersonic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
356
151
43
Allah hepsinin soyunu kurutsun bunlarin elinden adalet bekleyenlere Allah yardım etsin. Yargı kimlerin elinde fetocu piçleri bahane ettiler temizledik dediler onlardan daha beter ettiler. Vallahi varya bunlardan sonra gelen hangi parti olursa olsun bunların hesabını sormazsa Allah onların da belasını versin.!

Cicero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,232
677
113
Borcunu ödeyemeyen insanı 3 ay hapise atıyorlar yada evinden barkindan eşyasindan ediyorlar ama böyle o...... çocukları tahliye ediliyor , o resimlere bakarken yüreğim burkuldu içim titredi kanım dondu insan müsvetteleri

Son düzenleme:

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,633
51,872
113
20 yaşında öz kardeşim var çocuk Bi oçu darp etti diye 22 sene yedi gençliği gitti hale bak bu ülkenin ben a.. K..

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,950
13,084
113
Pardon beyler karara itiraz edilmiş mahkeme kararı bozmamıs yanı tutuksuz yargı devam böle adaletmi olur😡
Savcılık tepkilerden sonra kararı reddeddi tutuklu yargılanıcaklar ama her cübbe giyen adam değil demekki kanım dondu resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...