- 103,078
- 58,224
- 113
Adam 4 den aşağı oran koymuyor kuponunaYattı gibi maalesef. Keşke bu gece fazla zorlamasaydin
Adam 4 den aşağı oran koymuyor kuponunaYattı gibi maalesef. Keşke bu gece fazla zorlamasaydin
Tutmadıktan sonra sayılar önemsiz abiAdam 4 den aşağı oran koymuyor kuponuna
100₺ basıp 3K alıp buralara geldik HocamTutmadıktan sonra sayılar önemsiz abi
Kötü yaptın manasında demedim fost yanlış anlama. Yani yattıktan sonra 1.30 oran da olsa 5 oran da olsa insanın keyfini kaçırıyor manasında demek istedim100₺ basıp 3K alıp buralara geldik Hocam
100₺ atıp 200₺ alsaydık şu an çorba içmek için 50₺ daha arıyorduk…
her maç ters ters bitiyor bende ters ters oynuyorum valla bazenAdam 4 den aşağı oran koymuyor kuponuna
valla hesapta ciddi bi yanlışlık var hocamKötü yaptın manasında demedim fost yanlış anlama. Yani yattıktan sonra 1.30 oran da olsa 5 oran da olsa insanın keyfini kaçırıyor manasında demek istedim
Demek ki o da benim kısmetimmis 🤣valla hesapta ciddi bi yanlışlık var hocam
3K aldık
2K kaybettik
1.350₺ dağıttık
800₺ para kalmıs ak o nasıl olduysa
Payfix giremiyom girebilsem şu an 800e 10K veren bi kupon yapmıştımDemek ki o da benim kısmetimmis 🤣
Kaptırdın paraları Seçil’e burada 100₺ arıyon olacak iş mi hocamDemek ki o da benim kısmetimmis 🤣
Güncelleme mi varPayfix giremiyom girebilsem şu an 800e 10K veren bi kupon yapmıştım
Araplar da taksidi yatırmadı perişan oldukKaptırdın paraları Seçil’e burada 100₺ arıyon olacak iş mi hocam
Sağlık olsun dostum@Shellac bi asma kilit alabilir miyiz dost iyi geceler herkese yarın devam ederiz artık