12 Haz 2021 #2 Verstappen iLTW Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 6,870 10,913 113 valla golleri tahmin etmek cok zor degil kime sorsan immobile insigne atar derdi ama melihi güzel tutturmuş
valla golleri tahmin etmek cok zor degil kime sorsan immobile insigne atar derdi ama melihi güzel tutturmuş
12 Haz 2021 #3 H horoz3434 Aktif Üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 72 31 18 bjornensz' Alıntı: valla golleri tahmin etmek cok zor degil kime sorsan immobile insigne atar derdi ama melihi güzel tutturmuş Genişletmek için tıkla ... merih demiralın kendi kalesine atacağını bilmeseydi hiç paylaşmazdım zaten
bjornensz' Alıntı: valla golleri tahmin etmek cok zor degil kime sorsan immobile insigne atar derdi ama melihi güzel tutturmuş Genişletmek için tıkla ... merih demiralın kendi kalesine atacağını bilmeseydi hiç paylaşmazdım zaten
12 Haz 2021 #4 Verstappen iLTW Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 6,870 10,913 113 horoz3434' Alıntı: merih demiralın kendi kalesine atacağını bilmeseydi hiç paylaşmazdım zaten Genişletmek için tıkla ... cok kötüydü merih diger maça toplar inşallah
horoz3434' Alıntı: merih demiralın kendi kalesine atacağını bilmeseydi hiç paylaşmazdım zaten Genişletmek için tıkla ... cok kötüydü merih diger maça toplar inşallah
12 Haz 2021 #5 H horoz3434 Aktif Üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 72 31 18 bjornensz' Alıntı: cok kötüydü merih diger maça toplar inşallah Genişletmek için tıkla ... bence Falcao merihten daha önce toparlar
bjornensz' Alıntı: cok kötüydü merih diger maça toplar inşallah Genişletmek için tıkla ... bence Falcao merihten daha önce toparlar
12 Haz 2021 #6 V Valenciennes Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Biletci Üye TC Onaylı 37,552 37,715 113 Bugün skor vermişse böbrek atalım dost