Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Doyumsuzluk

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,605
113
Günlük 700 800 Lira Atarak Highflyer oyununda 2 3k bakiyelere Çıkıyorum Fix Ama Hırsıma Nefsime Sahip çıkmadığım için dur 5k olsun 6k olsun derken ana paraya geri geliyorum bazen 2 3k olup sifirliyorum egerki şu Hırsıma nefsime yenik düşmesem 2 3k paradır diyip hergun çeksem aylık maaşımdan çok gelirim olur herhalde çoğu kişi benim gibi ama benimki çok farklı Highflyer uzmanı oldum artık hangi saatler arası iyi vereceği falan öğrendiğim için 700 tl yi 2 3k yapmam çok zor olmuyor ama işte bu hırsın nefsin önüne geçemiyorum sizce bunun önüne nasıl geçebilirim

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,605
113
Şimdi bazı arkadaşlar 2 3k paramı diyebilir ama ayliga vurduğun zaman 2k desen 30 gün 60k para yapar hadi yarısını kaybetsen falan hergun olmaz desen 30k para yapar yani az para değil insanlar 30k ile aile gecindiriyor

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,459
483
83
Kumarın en kötü yanı doyumsuzluk gerçi paranında değeri yok

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,524
9,406
113
paranın değerinin olmaması bunun sebebi

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,570
7,282
113
Vergiler biraz insani olsa kumara bu kadar köklemezdik. Bir de gun gectikce deger kaybeden paramiz. Gerci 1 dolar 30 kuruşta etse bizden yine bi b*k olmazdi ya. Bagimlilik bu haska bisey degil.

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,605
113
Tam 8 günlük highflyer geçmişime baktım bakiyeyi 2 3 4k yapıp geri inmisim

burakunq

Zaman sadece birazcık zaman ..!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,156
1,381
113
Günlük 700 800 Lira Atarak Highflyer oyununda 2 3k bakiyelere Çıkıyorum Fix Ama Hırsıma Nefsime Sahip çıkmadığım için dur 5k olsun 6k olsun derken ana paraya geri geliyorum bazen 2 3k olup sifirliyorum egerki şu Hırsıma nefsime yenik düşmesem 2 3k paradır diyip hergun çeksem aylık maaşımdan çok gelirim olur herhalde çoğu kişi benim gibi ama benimki çok farklı Highflyer uzmanı oldum artık hangi saatler arası iyi vereceği falan öğrendiğim için 700 tl yi 2 3k yapmam çok zor olmuyor ama işte bu hırsın nefsin önüne geçemiyorum sizce bunun önüne nasıl geçebilirim
Çoğu kişide aynı sorun var emin ol dost

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,605
113
Misal benim dediğim olay slotta olmaz çünkü slotta kazanma ihtimalin çok düşük hichirsekilde kar alamazsın 10000/1 olay

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,891
3,087
113
Şimdi bazı arkadaşlar 2 3k paramı diyebilir ama ayliga vurduğun zaman 2k desen 30 gün 60k para yapar hadi yarısını kaybetsen falan hergun olmaz desen 30k para yapar yani az para değil insanlar 30k ile aile gecindiriyor
Yaw kim diyer gunluk 1000 bile alsam yeter 2 3 boşwer nasıl yapıyorsun helicopter avitör var bizde yapalım

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,495
1,800
113
Az önce discountları topladım kaybı siz hesap edin dostlar

Ekli dosyayı görüntüle 779746
Ekli dosyayı görüntüle 779747
Ekli dosyayı görüntüle 779751

25.000'de Holi'den Turnuva

Play'den 10k haftalık yatacak
Forumun %20 kısmı şu parayı alsam bahsi bırakırım der. Yazık ömrümüz gidiyor valla. Küçük büyük farketmiyor insanoğlu aç gözlü. Dur durak bilmiyor. Tamamen el etek cekmedigin sürece bu böyle devam edecek.

marlonbranda

KOPKAPTAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,141
591
113
aç gözlülük gerçekten bela hep bir adım daha diye diye ne hale geldik

marlonbranda

KOPKAPTAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,141
591
113
Forumun %20 kısmı şu parayı alsam bahsi bırakırım der. Yazık ömrümüz gidiyor valla. Küçük büyük farketmiyor insanoğlu aç gözlü. Dur durak bilmiyor. Tamamen el etek cekmedigin sürece bu böyle devam edecek.
ben bırakırım mesela