Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Döviz Hakkında

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,828
1,137
113
Dostlar acil döviz bozmam lazım dövizler kapalı biliyorsunuz sadece ziraat Teb Kuveyttürk hesaplarım var Kuveyttürk döviz hesabı açtım mobilden ama ATM’den yatıramıyorum diğer bankalar şubeden döviz hesabı açabilirsiniz diyor bu saatte nasıl bozabilirim var mı bir yolu

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,684
2,554
113
Dost bosver vardır bir şey bunda da bu saate odeme yapılmaz zaten hicbiryere kumar i da yarın oynarsin

Fatalblowx

Webmaster
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,561
2,433
113
Dostlar acil döviz bozmam lazım dövizler kapalı biliyorsunuz sadece ziraat Teb Kuveyttürk hesaplarım var Kuveyttürk döviz hesabı açtım mobilden ama ATM’den yatıramıyorum diğer bankalar şubeden döviz hesabı açabilirsiniz diyor bu saatte nasıl bozabilirim var mı bir yolu
Bazı atmlerde var ya da en yakın havalimanı oda düşükten alır

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Kumarbaz adamın cebinde nakit hele de dövizin ne işi var? her daim hesapta olacak para

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,275
1,574
113
Garanti Bankası ATM si döviz kabul ediyor sende yoksa bile bir yakınından bulup yatırır kendine atabilirsin

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,160
959
113
döviz kabul eden iş bankası atmleri direkt bozup veriyordu bir ara 2019 2020 de belki hala öyle yapıyorlardır hesabın olmasına gerek yoktu

Campelll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
4,339
3,382
113
İsbankasina baktınmi

Fatalblowx

Webmaster
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,561
2,433
113
İşbankası hesabım yok
ATM üzerinden döviz işlemleri menüsüne giriş yapılır. Hangi döviz türü bozdurmak isteniyorsa o seçilir ve banka döviz kurunu gösterir. Gösterilen kur dövizin alınacağı TL fiyatıdır. Kurun onaylanmasının ardından para girişine nakit dövizler yerleştirilir. eskiden bu şekilde oluyordu atmlerden bayadır işim olmadı