http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet dost / Dostlar Kıraathanesi

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,242
50,332
113
Selamlar abiler dostlar krallar küçükken Ramazan vakti oruç vakti bu saatlerde sokaklarda saklambaç oynar top oynar turlardık davulcularla takılırdık.
Eskiler geçti sohbet muhabbet azaldı ama forum sayesinde en azından ramazan sohbetimizi edelim dertleşelim istedim buyrun dostlar kıraathanesine...

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,242
50,332
113
Konuda bara muabbeti geçmesin panlamırsınız 3 gün 4 gece

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,242
50,332
113
Abi sokaklar ne boş ya kimseler yok çocuk sesleri gelmiyor ne bileyim oruç zamanı eskiden rahatsız ederdik milleti ses yapardık herkes ötede oynayın derdi şimdi bırak öteyi beriui oynayan yok gezen yok

Werderbremen

SESSİZLİK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,311
7,847
113
Selamlar abiler dostlar krallar küçükken Ramazan vakti oruç vakti bu saatlerde sokaklarda saklambaç oynar top oynar turlardık davulcularla takılırdık.
Eskiler geçti sohbet muhabbet azaldı ama forum sayesinde en azından ramazan sohbetimizi edelim dertleşelim istedim buyrun dostlar kıraathanesine...
Biz teravihe diye çıkardık sahura kadar cs ps kola çekirdek muhabbet takılırdık hey gidi günler

Werderbremen

SESSİZLİK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,311
7,847
113
Abi sokaklar ne boş ya kimseler yok çocuk sesleri gelmiyor ne bileyim oruç zamanı eskiden rahatsız ederdik milleti ses yapardık herkes ötede oynayın derdi şimdi bırak öteyi beriui oynayan yok gezen yok
Oruç tutar yine top oynardık iftara kadar amk şimdi internet kafeler dolup taşıyor amk

Okndrms933

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,083
867
113
93 luyum biz 15 yasindayken yaz kış farketmez 3 kisilik grubumuz vardi sabaha kadar oturur sohbet ederdik. Sabahta kalkip okula ise giderdik. Simdikiler gece 2 ye kadar sokakta kalsinda sabah kalksin

Werderbremen

SESSİZLİK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,311
7,847
113
3 jeton 25 kuruştu günlük harçlık ise 50 kuruş 😀

Moderatör tarafında düzenlendi:

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,242
50,332
113
öyle deme ping yapa yapa. vurulurduk. 15 saniye sonra adamın öldüğünü anlardık. öyle güçlü pcler vardı biizim zamanımızda
Abi hiç unutmam saat 10 11 sularıydı ramqzqndı o zaman yaş 13-14 internet kafeye gittm ulan 50 kuruş eksik adama diyorum ki abi uzat masayı 50 kuruşu sonra vericem yok diyor uzatmam ulan sen misin gittim yan bakkaldan fanta aldım adi fanta 35 kuruşa mı ne almıştım gittm aynı kafeye kasanın içine döktüm kaçtım daha da o muhite uğraşamadım

Werderbremen

SESSİZLİK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,311
7,847
113
93 luyum biz 15 yasindayken yaz kış farketmez 3 kisilik grubumuz vardi sabaha kadar oturur sohbet ederdik. Sabahta kalkip okula ise giderdik. Simdikiler gece 2 ye kadar sokakta kalsinda sabah kalksin
Ciğersiz gibi akşama kadar koşmalar şimdi düşünüyorum nasıl yorulmuyorduk wk