- 78,024
- 50,065
- 113
Bol şanslar dostBu kupon gelmezse ben bahsi bırakıyorum .
Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 806905
Gelsinnnn bol şanssBu kupon gelmezse ben bahsi bırakıyorum .
Sigarmı yaktım direkt aklıma böyle bir kupon geldi içime doğdu resmenGelsinnnn bol şanss
Bol şanslar dostBu kupon gelmezse ben bahsi bırakıyorum .
Dortmund Real benimde hoşuma gitti de diğer takımı bilmiyorum gelir umarımSigarmı yaktım direkt aklıma böyle bir kupon geldi içime doğdu resmen
Dortmund harici gelir 1-1 kalır ilk yarı Dortmund tahminimceSigarmı yaktım direkt aklıma böyle bir kupon geldi içime doğdu resmen
GelecekDortmund harici gelir 1-1 kalır ilk yarı Dortmund tahminimce
gelecek bu gaza geldim içimden bir ses 1 k bas diyorDortmund Real benimde hoşuma gitti de diğer takımı bilmiyorum gelir umarım
Gelsin ya 🥺Dortmund harici gelir 1-1 kalır ilk yarı Dortmund tahminimce
Testo taylan gelecek bu gelecek deDortmund harici gelir 1-1 kalır ilk yarı Dortmund tahminimce
Reis 1 saniyegelecek bu gaza geldim içimden bir ses 1 k bas diyor
Valla yatırım tavsiyesi değildir ben kendi paramla yanarım shshshhwshSenin işte buna dönmesin
Bol şanslar umarım gelmezde doğru yolu bulursun. Ömür boyu kazanmış olursunBu kupon gelmezse ben bahsi bırakıyorum .
Delinin biri ben bilmem ben paramı alırım Malı mülkü sattım bastım ücret iadesi yapıcak yoksa polisi ArıcamBu kim
Hahahahahwhshhshehshahsgshshshshsg OFFFFF ÇATLIXAM GÜLMEKTEn bugün her şeye gülüyorum zenginim diye mi kiDelinin biri ben bilmem ben paramı alırım Malı mülkü sattım bastım ücret iadesi yapıcak yoksa polisi Arıcam
Makara yapıyorum adam demişya mal mülk basın gelmesse ben size atarım diyeValla yatırım tavsiyesi değildir ben kendi paramla yanarım shshshhwsh