http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dolandırıcılara İnanmayın

Kirveee

2 zara seksenlik olduk Ekrem abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,684
2,493
113
Bakın arkadaşlar bu tür maillere kanmayın benim yaşım 39 ve bu tür dolandırıcılar karşınıza çıkabilir kesinlikle itibar etmeyiniz basınız çok ağırır dikkat edin bunun aması cimasi yok devlet affetmez şurada olsa da olmasa da birşeyler oynuyoruz bizim işimiz oyun oynamak dikkat edin güzel kardeşlerim

Ekli dosyalar

zidane36

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,158
1,964
113
Yalnız bu herifler doğru söylüyor gibi. Geçen hafta banada gelmişti mail sırf meraktan konuştum telegramda gruplarını gördüm. Bildigin finans paneli aldırıp çalıştırıyorlar. Ne kadar doğru ne kadar yalan bilemiyorum ama bana doğru gibi geldi.

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
757
340
63
Beyler tamam doğrudur ama mesela TG den ulaşım saglarlarlarsa deneyin şansınızı bana 1 kadın siteden 3 resim beğen kopyala bana at dedi her resim 30 TL 90 TL her gün ödeme alıyordum 3 hafta boyunca kadın her gün 1 paket parlement parası attı en son bende 5 bin TL lik satın alma istedi kabul eymedkm ama sonuç 3 hafta sigara param cikti

nemtra00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,031
405
83
Bakın arkadaşlar bu tür maillere kanmayın benim yaşım 39 ve bu tür dolandırıcılar karşınıza çıkabilir kesinlikle itibar etmeyiniz basınız çok ağırır dikkat edin bunun aması cimasi yok devlet affetmez şurada olsa da olmasa da birşeyler oynuyoruz bizim işimiz oyun oynamak dikkat edin güzel kardeşlerim
maalesef çok genç kardeşimiz kanacak

orhaneslimon16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
153
108
43
Beyler tamam doğrudur ama mesela TG den ulaşım saglarlarlarsa deneyin şansınızı bana 1 kadın siteden 3 resim beğen kopyala bana at dedi her resim 30 TL 90 TL her gün ödeme alıyordum 3 hafta boyunca kadın her gün 1 paket parlement parası attı en son bende 5 bin TL lik satın alma istedi kabul eymedkm ama sonuç 3 hafta sigara param cikti
bizim iş yerinde arkadaş 2500 TL atmış amk salağı

Forzatokat1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,470
895
113
Hayalim bu ülkeden kaçıp gitmek
Karadağ olur Arnavutluk olur Sırbistan olur hayalim Balkanlar ama çok zor daha günü zor kurtarıyoruz
Enflasyon denen canavar ülkeyi curutmus durumda her kesim sıkıntı çekiyor belli bir Gürüh hariç onlar milyonlarına milyon katıyor imkânı olan kaçsın beyler ülke daha beter duruma gelecek

duvar01

https://youtu.be/8eFR9lRIyEE?si=Exwx47UaK7GyBpQO
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,797
1,237
113
Karadağ olur Arnavutluk olur Sırbistan olur hayalim Balkanlar ama çok zor daha günü zor kurtarıyoruz
Enflasyon denen canavar ülkeyi curutmus durumda her kesim sıkıntı çekiyor belli bir Gürüh hariç onlar milyonlarına milyon katıyor imkânı olan kaçsın beyler ülke daha beter duruma gelecek
Yav aılesı olan nası kacsın gıtsın kıral buraya aıt olmus herkez. Para var kacıp gıderım bızımkılerede bakarım bu parayla ama kac gıt kurtul olmjyo ıste oyle. Tek yasasam coktan gıtmıstımde aıle olunca bu ulkede olceksın mecbur

zidane36

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,158
1,964
113
Biraz paran varsa aile sorunun yoksa git Gürcistan'a. Kimlikle 1 sene kalma hakkın var. Pasaport derdin vize derdin yok. Benim aile ve gönül işleri olmasa 1 dakika durmam burada.

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,536
8,587
113
mevzu dolandırılmanız değil arkadaşlar hani sigara parası alıyorum diyen arkadaş okey seni yemliyor güven kazanmak için ama o para patlak hesaplardan gelirse karşı taraf dava açarsa kem küm dinlemiyor hakimler nitelikli dolandırıcılıktan 6 sene yazar

zidane36

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,158
1,964
113
mevzu dolandırılmanız değil arkadaşlar hani sigara parası alıyorum diyen arkadaş okey seni yemliyor güven kazanmak için ama o para patlak hesaplardan gelirse karşı taraf dava açarsa kem küm dinlemiyor hakimler nitelikli dolandırıcılıktan 6 sene yazar
Ben bunların işleyişini gruplarına ziyaretçi olarak girip izledim. Sana bir panel aldırıyorlar o panel üzerinden düşen ödemeleri onaylıyorsun. Sitelerin kullandığı ortak ödeme yöntemleri var içinde.

dualsim

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
57
14
8
Ben bunların işleyişini gruplarına ziyaretçi olarak girip izledim. Sana bir panel aldırıyorlar o panel üzerinden düşen ödemeleri onaylıyorsun. Sitelerin kullandığı ortak ödeme yöntemleri var içinde.
ewt bende izledim aynı senin gibi de yine niye mail atıp teklif sunuyorlar bu kadar kolaysa cevrlerinde bizim gibi arkadaş dostları coktuır illa bi bit eniği vardır bu işte de o kısmını cözemedim panel üzerinden iş yapıyorsun ama panel nasıl bişey ki bankacılık sistemi gibi mi acaba

zidane36

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,158
1,964
113
ewt bende izledim aynı senin gibi de yine niye mail atıp teklif sunuyorlar bu kadar kolaysa cevrlerinde bizim gibi arkadaş dostları coktuır illa bi bit eniği vardır bu işte de o kısmını cözemedim panel üzerinden iş yapıyorsun ama panel nasıl bişey ki bankacılık sistemi gibi mi acaba
O kadar detayına hakim değilim. Bana yaptıkları iş yalan gibi gelmedi ama yine de emin olamadım. İlla ki bu şekilde evden çalışan iş yapan birileri var. Her arama geldiğinde arkada bebek sesi , ezan sesi olduğu çok oluyor. Uzaktan yapan call center veya finansta çalışanlar vardır. Subattan beri gruptaki mesajalr da okudum o yüzden inandırıcılığı daha fazla ağır bastı yine de bilemiyorum.

KraXLinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,884
1,277
113
O kadar detayına hakim değilim. Bana yaptıkları iş yalan gibi gelmedi ama yine de emin olamadım. İlla ki bu şekilde evden çalışan iş yapan birileri var. Her arama geldiğinde arkada bebek sesi , ezan sesi olduğu çok oluyor. Uzaktan yapan call center veya finansta çalışanlar vardır. Subattan beri gruptaki mesajalr da okudum o yüzden inandırıcılığı daha fazla ağır bastı yine de bilemiyorum.
dolandırıcı bunlar panel satıyoruz adı altında dolandırıcılık yapıyorlar.