Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede Dogusustubal / League Of Legends Kupon 3

Kupon Miktarı
50
Kupon Oranı
2.52

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,222
7,363
113
supermassive'nin akademi takımını as kadrosundan daha çok beğeniyorum ve kazanacağını düşünüyorum - SK gaming 6 Win 5 Lose ile potada yer alıyo grubunda 3. sırada rakibi exceL ise güzel başladığı sezonda 4 win 7 lose ile alt sıralardan kurtulamadı ama bu maçta'da çıkış yapamayacağını düşünüyorum sk gaming daha objektif oynuyor ve bütün oyunlarda kendine özgü meta içi meta dışı şampiyonları tercih edebiliyor yine sürpriz bir pick yapıp bu maçıda kazanacağını düşünüyorum
1595604187688.png

Kupon miktarı 50₺
Kupon oranı 2.52
Kupon kazancı 126₺

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,222
7,363
113
tabii bu kadar lol kuponu yapınca canımız çekmedi değil maçlar başlayana kadar gideyim biraz lol oynayayım :D 1595604536931.png

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
128,266
177,374
113
supermassive'nin akademi takımını as kadrosundan daha çok beğeniyorum ve kazanacağını düşünüyorum - SK gaming 6 Win 5 Lose ile potada yer alıyo grubunda 3. sırada rakibi exceL ise güzel başladığı sezonda 4 win 7 lose ile alt sıralardan kurtulamadı ama bu maçta'da çıkış yapamayacağını düşünüyorum sk gaming daha objektif oynuyor ve bütün oyunlarda kendine özgü meta içi meta dışı şampiyonları tercih edebiliyor yine sürpriz bir pick yapıp bu maçıda kazanacağını düşünüyorum
Ekli dosyayı görüntüle 84411
kayıp mı dost :confused: