Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Doğum Günü Bonusu Hk.

bebegim61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,454
461
83
Beyler Hepinize günaydın Ben 1.5 m yatırım yapan biriyim 12 ay boyunca bu tutarı yatıırm yapmışım bana doğum günü bonusu olarak tahmini ne verirler. Oynadığım site kavbet. Doğum günüme 20 gün kaldı canlı desteğe sordugumda yatırımların 12 ay toplamı baz alınıp hesaplanarak yatıyormuş sizdende bilgi alıyım dedim.

Baba2498

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,200
693
113
Beyler Hepinize günaydın Ben 1.5 m yatırım yapan biriyim 12 ay boyunca bu tutarı yatıırm yapmışım bana doğum günü bonusu olarak tahmini ne verirler. Oynadığım site kavbet. Doğum günüme 20 gün kaldı canlı desteğe sordugumda yatırımların 12 ay toplamı baz alınıp hesaplanarak yatıyormuş sizdende bilgi alıyım dedim.
12 aymi toplam 1. 5 milyon yatirdin

zaferello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
850
336
63
o anki insaflarına bağlı belirli bi promoları yoksa yani sene içinde şu kadar yatırıma bu kadar bonus diye o an ne verirlerse

bebegim61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,454
461
83
o anki insaflarına bağlı belirli bi promoları yoksa yani sene içinde şu kadar yatırıma bu kadar bonus diye o an ne verirlerse
Evrymatrix alt yapıya sahip büyük ihtimalle eklenen bonusu direk çekebiliriz ama tahmini ne yatıırlar ?

naklov99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,473
531
113
Abi 1.5 yatırım 3 milyon kazancın varsa sabah sabah 3-5 k dogumgunu bonusunu mu soruyorsun. Buna burda kımse net cvp veremez.

bebegim61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,454
461
83
Oha lan karı koca kumardamisiniz yuh
Ben eşimle 5 yıl oldu evleneli ve 5 yıldır bişiy saklamadım ondan oda heves etti çalışıyor kendisi zaten kendine belli bir miktar bütçe ayırıyor onunla oynuyor genellikle ben kazandığımda 50 k 100 k atıyorum ona oynasın diye

bebegim61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,454
461
83
Abi 1.5 yatırım 3 milyon kazancın varsa sabah sabah 3-5 k dogumgunu bonusunu mu soruyorsun. Buna burda kımse net cvp veremez.
Reis 12 ay içinde 1.5 m yatırım 3 m çekim var evet herhes herşeyi soruyor bende çevrenizden burdan bilgi amaçlı soruyorum

naklov99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,473
531
113
Reis 12 ay içinde 1.5 m yatırım 3 m çekim var evet herhes herşeyi soruyor bende çevrenizden burdan bilgi amaçlı soruyorum
Sor tabi kardesım de 3 milyon kazanan adamın sabahın 7 sınde bunu dusunmesı garıp geldı. Daha 20 gun var yat uyu:)

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,745
3,778
113
100₺ lira tanımlayıp 1000 yap 500 yatır 1000 çek derler