şimdi inadına 1000 lira daha basıcam sırada ki goleGELMEZ
ahhaha ben Erzurumluyum dadaşım ama iyi bakalım dost öyle olsunBol sans malkara 😀
Doydugun yer malkaradir belki 😀 bende kesanliyim 59 ya ondan salladim hoppala pasam malkara kesan😀ahhaha ben Erzurumluyum dadaşım ama iyi bakalım dost öyle olsun![]()
malkara keşan hoppala paşam gazla diyorDoydugun yer malkaradir belki 😀 bende kesanliyim 59 ya ondan salladim hoppala pasam malkara kesan😀
Bence 60 a kadar 1 gol var atan kazanacak 😀ikinci yarı persepolis atarsa baya iyi olur ihya olma şansımız var![]()
inşallah ev atar dost yoksa küllüm olduk atamam çıkana kadar para pul suyunu çektiBence 60 a kadar 1 gol var atan kazanacak 😀
Hadi insallah dost kısmetse olurinşallah ev atar dost yoksa küllüm olduk atamam çıkana kadar para pul suyunu çekti![]()
Hadi hodri meydanşimdi inadına 1000 lira daha basıcam sırada ki gole
Adam soru soruyor gelirmi diye gelmez diyoruz bana nispet inadına 1000 tl basacam diyor la madem herkesten gelir cevabını bekleyeceksen ne diye soruyorsun.Bu millet hepten kafayı yemişşimdi inadına 1000 lira daha basıcam sırada ki gole
üslubuna dikkat edersen sevinirim sana bir şey dediğim yokAdam soru soruyor gelirmi diye gelmez diyoruz bana nispet inadına 1000 tl basacam diyor la madem herkesten gelir cevabını bekleyeceksen ne diye soruyorsun.Bu millet hepten kafayı yemiş