http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Dogukan59 / Bugün Günlerden Ankara

Kupon Miktarı
362
Kupon Oranı
0

Dogukan59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,141
6,468
113
arkadaşlar ikinci altılı oynamayacağım 4cü ayakta verdiğim tek yüzde 52 çıkmış o yüzden ama 1ci altılıda iddaam büyük 2 koşudaki 5 numara inazuma yavrusu annesi çok harika bir attı çimide buldu bu grubu rahat geçer diğer söylediğimde dün dediğim at inannılmaz hazırlıkları varmış bu grubu çok raahat geçeceğine inanıyorum 2 koşu gördü uzun aradan sonra yarış biraaz hızlı giderse pür dikkat bunları dağıtır herkese şimdiden bol şanslar @Kaneko55 @Smake05 @İskorpit att.png

Kupon miktarı 362₺
Kupon oranı 0
Kupon kazancı

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,847
4,977
113
arkadaşlar ikinci altılı oynamayacağım 4cü ayakta verdiğim tek yüzde 52 çıkmış o yüzden ama 1ci altılıda iddaam büyük 2 koşudaki 5 numara inazuma yavrusu annesi çok harika bir attı çimide buldu bu grubu rahat geçer diğer söylediğimde dün dediğim at inannılmaz hazırlıkları varmış bu grubu çok raahat geçeceğine inanıyorum 2 koşu gördü uzun aradan sonra yarış biraaz hızlı giderse pür dikkat bunları dağıtır herkese şimdiden bol şanslar @Kaneko55 @Smake05 @İskorpit Ekli dosyayı görüntüle 243727
Eywallah kardesim tabela 1..7 gececm ben emeğine sağlık

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
arkadaşlar ikinci altılı oynamayacağım 4cü ayakta verdiğim tek yüzde 52 çıkmış o yüzden ama 1ci altılıda iddaam büyük 2 koşudaki 5 numara inazuma yavrusu annesi çok harika bir attı çimide buldu bu grubu rahat geçer diğer söylediğimde dün dediğim at inannılmaz hazırlıkları varmış bu grubu çok raahat geçeceğine inanıyorum 2 koşu gördü uzun aradan sonra yarış biraaz hızlı giderse pür dikkat bunları dağıtır herkese şimdiden bol şanslar @Kaneko55 @Smake05 @İskorpit Ekli dosyayı görüntüle 243727
Bende de pür dikkat tek 4 ayak cok at yazmıssın dost ama güzel kupon 2 ayak 5 de gelmesi yüksek bir at bakalım 2 ayagı gecersen zaten gelir

Bolsans dost hadi rastgele

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,847
4,977
113
Durla bu 1. Altiliymis ben 1. Altiliyi genelde oynamıyorum haci uaw :) neyse sagol emegin için burayada bakcam simdi

Dogukan59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,141
6,468
113
Durla bu 1. Altiliymis ben 1. Altiliyi genelde oynamıyorum haci uaw :) neyse sagol emegin için burayada bakcam simdi
dost 2ci altılı 4cü ayak 1 numara dediğim gibi geçilmez ama ben yüzde 52 çkmış diye oynamıyorum yoksa geçilmez yani merakta kalma tek atabilirsin gönül rahatlığıyla

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,375
5,980
113
yazdığım ganyan olsun gelsin bol şanslar

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,847
4,977
113
benim oynadığım gibi gelirse var dostum sn ayak osman bey gelmezse zaten geleceğini düşünmüyorum buralar patlarsa verir attığım tekte sürdirek değil kimse tek atamaz o atı
Kardeşim 6 li yetisemedim 5li sini yaptim devamının bakalim 7 nunaraya kaldik gibi bide son at girdi kupn ancak aldi bakaljm sans.. emeğine sağlık.