- 13,383
- 3,468
- 113
Oluyor böyle dost@doghan197 Sağlık olsun dost
Oluyor böyle dost@doghan197 Sağlık olsun dost
hep oluyor dost şans dönmüyor bende yine de arada şans sana uğruyor dostOluyor böyle dost
O dünkü iptal olan golden sonra evet şansım olduğuna inandım 😂hep oluyor dost şans dönmüyor bende yine de arada şans sana uğruyor dost![]()
90+3 te futbol yattı şaka gibi bugün acilen uyumaliyim sanırımBasket geldi futbol son 10 dk ne dersin yine bı won mu? @Shellac 😇Ekli dosyayı görüntüle 91744
şimdi kuponu gördüm maça bakıyım dedim 1-290+3 te futbol yattı şaka gibi bugün acilen uyumaliyim sanırım
Evet tam şimdi gol oldu önemli değil yani de son dakika da yatırmak ayıp oluyor neyse bugünlük iyi gecelerrrr dost moral bozmak yok 😇şimdi kuponu gördüm maça bakıyım dedim 1-2![]()
kesinlikle dost moral bozmak yok hayırlı gecelerEvet tam şimdi gol oldu önemli değil yani de son dakika da yatırmak ayıp oluyor neyse bugünlük iyi gecelerrrr dost moral bozmak yok 😇
İyi geceler dostum 3 te 2 yaptım bugün hep açtığım roll de de öyle 3 maçın 2 si geldi hep ucu ucuna gidiyoruzkesinlikle dost moral bozmak yok hayırlı geceler