Bana da atsınlar tutarsa bende hediye atarim pjahaArkadaşlar fazla maç yok basket veya benzeri 4 oranlı kupon yapan varsa paylaşşın tutarsa ona hediye atacağım
Kanka basket tenis hiç anlamıyorum ondan dedimBana da atsınlar tutarsa bende hediye atarim pjaha
2 maç ta 2 olur diyorum dostumArkadaşlar fazla maç yok basket veya benzeri 4 oranlı kupon yapan varsa paylaşşın tutarsa ona hediye atacağım
Kral kendi bildiğini oyna bilmediğin toplara girme bence benim şahsi fikrim yinede sen bilirsin bol sans sanaKanka basket tenis hiç anlamıyorum ondan dedim
Sergen hocamın dediklerine oyna dost bu forumda en iyi basketten anlayan adamArkadaşlar fazla maç yok basket veya benzeri 4 oranlı kupon yapan varsa paylaşşın tutarsa ona hediye atacağım
Zaten pana maçını bulamadım betparkta yok galibaKral kendi bildiğini oyna bilmediğin toplara girme bence benim şahsi fikrim yinede sen bilirsin bol sans sana
Pana maci nasil yok kankaZaten pana maçını bulamadım betparkta yok galiba
Sen bi kupon yap kankaPartizan maci genel üst aris pana maci dep üst
3.5 oran var elimde canlıArkadaşlar fazla maç yok basket veya benzeri 4 oranlı kupon yapan varsa paylaşşın tutarsa ona hediye atacağım
Belki canlı değildir daha baslamamistirZaten pana maçını bulamadım betparkta yok galiba
Canlıda da normalde de bulamadımBelki canlı değildir daha baslamamistir
Aynen canlıda olmasi lazimCanlıda da normalde de bulamadım
Kanka canli mi istiyon mac basimi canliyi yazdim zatenSen bi kupon yap kanka