- 38,665
- 38,791
- 113
6da yatıp 10da uyandıkBol şanslar kral günaydın sen dün gece o kadar kupon o kadar şey yaptın ne ara uyandın da devam ediyon 😆😆😆
Uslu bi çocuk olursan büyüyünce sende 6da yatıp 10da kalkabilirsin 😄Bol şanslar kral günaydın sen dün gece o kadar kupon o kadar şey yaptın ne ara uyandın da devam ediyon 😆😆😆
Arsenal maçına 9.5 korner aldık sildik rangers ekledik tostBol şans aga
Hshahshshshhshshsh şirinleri de görecek miyimUslu bi çocuk olursan büyüyünce sende 6da yatıp 10da kalkabilirsin 😄
Umarım gelır dostEkli dosyayı görüntüle 263268
Çekiliş açacaktım adamlar sadece beğenip geçiyor o yüzden gerek yokgelirse 3 kişiye 50 papel sallarız
Takıpteydım dost maclaroEkli dosyayı görüntüle 263268
Çekiliş açacaktım adamlar sadece beğenip geçiyor o yüzden gerek yokgelirse 3 kişiye 50 papel sallarız
bol şans dostEkli dosyayı görüntüle 263268
MümkünHshahshshshhshshsh şirinleri de görecek miyim
Bu miktarlar bizi kurtarmiyor dost 50ve30 çektik 2-3 gün arayla bi 45 daha bulursak temizizBol şans dostum. Çekilişten ziyade su kupon gelse senin için efso olur güzel miktar![]()
O zaman bu bi baslangıc olur umarım dostBu miktarlar bizi kurtarmiyor dost 50ve30 çektik 2-3 gün arayla bi 45 daha bulursak temiziz![]()