- 886
- 272
- 63
Arkadaşlar dişlerime implant yaptırmayı düşünüyorum daha önce yaptıran varmı
Kanka paran varsa yaptır zaten tipin en üstü o değil mi şuan dış konusundaArkadaşlar dişlerime implant yaptırmayı düşünüyorum daha önce yaptıran varmı
Sigara kumar gece dişleri sıka sıka yatmaktan ağızda diş kalmadı dayıBen yaptirdim. 4 tane eksigim kaldi. Onlarida yaptirdigim zaman orjinal disim kalmiyor 😔
Bir suru sebebi var aslinda. Kucukken gazoz kapagi acarken kirilan disim. Abisinin diplomasiyla labaratuar isleten elektrik teknisyeninin yaptigi kopru yuzunden giden 5-6 disim, sigara, kahve, kumar stresi, disin omru bitene kadar disciye gitmemek v.sSigara kumar gece dişleri sıka sıka yatmaktan ağızda diş kalmadı dayı
Ya da bi ihtimal altın yaptırdın para varken sonra okuttun yaptırır bu illet
Kaç paraBen yaptirdim. 4 tane eksigim kaldi. Onlarida yaptirdigim zaman orjinal disim kalmiyor 😔
Şu an tanesi en ucuz15-20 bin civaridir. Ben en son 3 sene once tanesini 4 bine yaptirmistim.Kaç para
Reis geçmiş olsun diş yaptırmak kadar boktan bişey yok 1 ay boyunca ölmekten beter oldum birde sadece kaplama yaptırdım implant daha beterArkadaşlar dişlerime implant yaptırmayı düşünüyorum daha önce yaptıran varmı
İmplant nasıl oluyorReis geçmiş olsun diş yaptırmak kadar boktan bişey yok 1 ay boyunca ölmekten beter oldum birde sadece kaplama yaptırdım implant daha beter
Parası olan yaptırır, parayı buldun galıbaArkadaşlar dişlerime implant yaptırmayı düşünüyorum daha önce yaptıran varmı
5,6 ay once 7ye yaptırdıydım sanmam maks 10 olmuşturŞu an tanesi en ucuz15-20 bin civaridir. Ben en son 3 sene once tanesini 4 bine yaptirmistim.
5000 den başlıyor 30K ya kadar çıkıyor yerli en ucuz alman Amerikan Kore malı na göre fiyat artıyor5,6 ay once 7ye yaptırdıydım sanmam maks 10 olmuştur
Gayet rahat hiçbir sorunu yok sararma yokArkadaşlar dişlerime implant yaptırmayı düşünüyorum daha önce yaptıran varmı
YouTube yaz videoları çıkar kaplama yaptıklarında benim dişleri küçülttüler ön üst dişler beter olmuştum valla uyuşturuyorkar ama beynimde zonkluyordu resmenİmplant nasıl oluyor