Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Dikkat Yeni Dolandırıcılık Yöntemi

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,825
4,014
113
Az önce postaneden ptt den aradığını söyleyen +905451444156 numaralı bir bayan aradı.Size bir evrak gelmiş izmir falan dedi izmirle hiç alakam yok zaten şaşırdım.
6.ceza mahkemesi dedi avukat numarsı verdi aramamı söyledi.özgeymiş aradı.aradım benden para talep etti.35 bin yasadışı kumar falan dedi.hapis cezası var dedi işlemde değil şuan kapatabılırsınız 7 bin lira ödeyip dedi.param yok dedim.suratıma kapattı telefonu. avukat numarası da bu 05433269038

Ugurr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,006
44,657
113
Az önce postaneden ptt den aradığını söyleyen +905451444156 numaralı bir bayan aradı.Size bir evrak gelmiş izmir falan dedi izmirle hiç alakam yok zaten şaşırdım.
6.ceza mahkemesi dedi avukat numarsı verdi aramamı söyledi.özgeymiş aradı.aradım benden para talep etti.35 bin yasadışı kumar falan dedi.hapis cezası var dedi işlemde değil şuan kapatabılırsınız 7 bin lira ödeyip dedi.param yok dedim.suratıma kapattı telefonu. avukat numarası da bu 05433269038
Bas küfürü geç bana her günn sms geliyor

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,849
4,817
113
Dost keşke bana yönlendirseydin, uzun zamandır yanlızım zaten , kimbilir belki yeni bir aşka yelken acabilirdim onunla.

Aslan344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,166
447
83
Teşekkür ederim dost bizi aydınlattığın için

byjoker

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
67
10
8
Salla gitsin benide aradılar korkmuş numarası yapıp son dakikaya kadar amaçlarına ulaşmış gibi mutlu olmalarına izin verdim bastım küfürü sonunda kadının telefonun kapatirken ki sözleri kulağımda adam pic cikti😆

ermkstn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
755
204
43
Çok sağol bu olayı okumasaydim böyle bir telefon aldigim an degil 7 77 bin bulusturup oderdim kanka bayanada helal olsun seytanin aklina gelmez la bu

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,749
4,681
113
CB5DAC38-728A-40B1-BC9E-F18B1BDBCCFA.jpegHahahahahaa adamları aradım dedim ki bana bu mesaj geldi adımı sordu verdim, ardından tck bilmem ne dedi.. Ben savcılıktayım şuan savcı avukatın adını soruyor dedim tık kapattı.. Ardından bu mesaj geldi 😂😂😂

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
Avukatın numarasını 100 tl nakit ekleniyor diye heryerde paylaş

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
Benide aradılar biraz önce böyle bir şey görmedim uyanık olun bunlara para kaptırmayın her gün mesaj atıyor adamlar verdiği numarayı bi Telegram kanalında paylaştım şimdi uğraşsın dursunlar 😂