http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Digitürk Haciz HK.

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
15,022
11,381
113
Merhaba arkadaşlar Digitürk ikametgah evime haciz kağıdı göndermiş ama ev benim üstüme değil ev ile alakalı bi sorun olur mu?

Sanane41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
428
183
43
Merhaba arkadaşlar Digitürk ikametgah evime haciz kağıdı göndermiş ama ev benim üstüme değil ev ile alakalı bi sorun olur mu?
itiraz süreni geçirmediysen ödeyecek durum yoksa ilğili adileye'ye dilekçe yaz götür teslim et ödeyecek durumum yok kararın ya ertelenmesine yada fes edilmesine dosyada 2 türlüde düşüyor

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
15,022
11,381
113
itiraz süreni geçirmediysen ödeyecek durum yoksa ilğili adileye'ye dilekçe yaz götür teslim et ödeyecek durumum yok kararın ya ertelenmesine yada fes edilmesine dosyada 2 türlüde düşüyor
Hocam ev benim üstüme değil ne yapabilirler 4 bankadan patlağım onlar bişey yapamıyor bana digitürk mü yapacak anlamadım ev benim üstüme değil eve birşey yapabilirler mi?

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
Dıgıturk un arkası saglam evı satarlar

Sanane41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
428
183
43
Hocam ev benim üstüme değil ne yapabilirler 4 bankadan patlağım onlar bişey yapamıyor bana digitürk mü yapacak anlamadım ev benim üstüme değil eve birşey yapabilirler mi?
eve haciz göndermek eskisi gibi basit değil eve bişey yapamazlar evde temel eşyalara vs dokanamazlar zaten sen dediğimi yap adliyeye git elindeki sana gelen tebliğ ile beraber ilğili icraya atıyorum eskişehir 3. icra mahkemesi hangisiyse orda dediki ben buna itiraz etmek istıyorum sana bos kagıt verecekler dilekce yaz dıye dılekcede dosya numarasını hangı ıcra vs belırt odeyecek durumum yok ertelenmesını veya dosyanın kapatılmasını arz ederım dıye belirt ödemeye kalkarsam maddi açıdan ciddi anlamda büyük sıkıntı çekecegim olağan yaşam düzenim bozulacak de bunları detaylı yaz ya ertelenecek ya dosya kapanacak bidaha karsına cıkmıcak kendım bızzat yaptıgım ıcın bılıyorum 3-4 dosyada zorluk cektım bu sekılde kapattım banka harıcındekı vs borclara bu yola basvurabılırsın bankaya yapacak bısey kalmıyor banka enınde sonunda alamazsa varlık fonuna devredıyor sen gıt ıtıraz et ya kapanacak ya ertelenecek başka bıseyle ugrasma dırek yarın gıt sonucu hemen katip hakim kararını verince giriyor zaten

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,534
2,832
113
😂😂 kral ev senin üstüne olsa nolucak bisey yapamaz yasal olarak eve artik haciz için gelmek yasak bisey alamaz ara digiturku durumum yok taksit yapalim ufak ufak ödeyim de kabul ediyolar ayda 50 100 odersin

hkbets

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
92
41
18
icra avukatı sana ulaşır..e devlet üzerinden de kontrol et.. evin kime ait olduğunun bir önemi yok şu durumda.. ikamet yerin orası olduğu için icra oraya geliyor..

kaç fatura borcu ki bu icra durumuna gelmiş..

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,451
1,155
113
Digitürk de 2 sene mt olarak çalıştım borcu biran önce öde knk sana tavsiyem başını çok agritirlar