Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Devlet Hastanesi Sorunları

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,003
6,647
113
Dirseğim kırılmıştı 6 hafta oldu alçidan çıktı 1 hafta sonra tekrar gel demişti bugün gittim fiziktedaviye gönderdi fiziktedavi 38 gün sonraya sıra var dedi
(Üniversite hastanesi)

Mecbur parayı verip paralı fizik tedaviye gideceğim

Hani sağlık sistemi çok iyiydi auququ

Joaquin

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4
2
3
Dirseğim kırılmıştı 6 hafta oldu alçidan çıktı 1 hafta sonra tekrar gel demişti bugün gittim fiziktedaviye gönderdi fiziktedavi 38 gün sonraya sıra var dedi
(Üniversite hastanesi)

Nüfus/Doktor orantısı çarpık sağlık sistemiyle alakası yok.

AnosValous

-
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,244
8,614
113
(Üniversite hastanesi)

Devlet Hastanesi'nde çalışıyorum çalıştığım hastane 52 yataklı yani sağlık ocağı boyutunda ufak bir hastane fizik tedaviye git 2 ay sonraya bile randevu alamazsın şuanda

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,187
22,165
113
(Üniversite hastanesi)

Tarla sat tedavi ol reıs

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,359
113
(Üniversite hastanesi)

Eline al bi çekiç alçıyı kır motor kazasında benimde sol kol alçılıydı baktım açmıyorlar kırdım geçti gitti

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,212
2,313
113
kardiyolojiden randevu alayım dedim Şehir hastanesi- eğitim araştırma- devlet hastanesi üçü de 4 hafta sonraya veriyor 😂. Yarına medicalparkta 2500 liraya aldım randevu.

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
(Üniversite hastanesi)

Evet bunlara ınananlar yuzunden bızlerde cekıyoruz maalesef

kerem78

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,037
660
113
(Üniversite hastanesi)

Sosyal devlet olmaya çalışırken batırdılar.

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,678
881
113
10 yil önce ön capraz baglarim koptu devlete gittim hic biseyin yok 2 haftaya yurursun dedi, 1 ay sonra ozelde ön capraz bag, meniskus ve kıkırdak ameliyati olmak zorunda kaldim, gecen sene elim kırildı incinmis dedi devlet hastanesi, özele gittim parcalı kırık var dediler ameliyat ettiler. Allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin

alkansglm

👻
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,191
1,827
113
(Üniversite hastanesi)

geçmiş olsun dostum sağlıktan önemli değil herşeye para harcıyoruz git bir özele tedavi ol

hasCons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
511
146
43
Sosyal devlet olmaya çalışırken batırdılar.
Bu neki bazı yerlerde hiç sıra yok sayın Recep Tayyip Erdoğan devleti iyi yapacağım milleti Zengin yapacagim evlerde havla yok yok isyan eden Erdoğan o mitingler hatırlayın

alkansglm

👻
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,191
1,827
113
(Üniversite hastanesi)

geçmiş olsun dostum sağlıktan önemli değil herşeye para harcıyoruz git bir özele tedavi ol

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,003
6,647
113
Özel hastaneler ateş pahası fakir fukara nasıl gitsin garip bir sistem Allah kimseyi sağlığı ile sınamasın ölmeyecek adamda ölür devlet hastanesinde

blackzero

İyi niyetimi silkeyim
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,562
2,710
113
(Üniversite hastanesi)

Devlet, vatandaşlarını özel hastanelerin kucağına atıyor. Ülkenin sağlık bakanı bile özel hastaneler zincirinin sahibi. Anayasada sosyal devlet olduğumuz yazıyor fakat özel hastanelerin sayısı devlet hastanelerini çoktan solladı.

Nenem rahatsızlandığında devlet hastanesinde yer olmadığı için 3 gün boyunca özel hastanede yatırmıştık. 30 k fatura geldi. 5 yıldızlı otel tarifesi. O da geçen yaz. Şu an belki 50 k bile fatura çıkartırlar. Hiçbir etik ahlaki anlayışları da yok. Tek dertleri geçirebildikleri kadar geçirmek. Belki 1 gün yatış yeterliydi ama özellikle gün sayısını arttırabilmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bütün tetkikleri yapıldığı halde en son çıkarken bir de ultrasona göndermek istediler kadını. Babam zaten herşeyine bakılmadı mı bu nereden çıktı şimdi gider ayak deyince geri çekti doktor

Giderken bile geçirmeye çalışıyorlar şerefsizler. Dünyada en adi 3-5 meslekten birisi de özel hastane işletmeciliğidir. Bence hayat kadınları çok daha şerefli

Son düzenleme:

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,172
1,870
113
Yigarsan salla baş memur muhtar emekli her ay oara vercem diye domalmadigin Arap seyhi kalmaz tabi.

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,003
6,647
113
Devlet, vatandaşlarını özel hastanelerin kucağına atıyor. Ülkenin sağlık bakanı bile özel hastaneler zincirinin sahibi. Anayasada sosyal devlet olduğumuz yazıyor fakat özel hastanelerin sayısı devlet hastanelerini çoktan solladı.

Nenem rahatsızlandığında devlet hastanesinde yer olmadığı için 3 gün boyunca özel hastanede yatırmıştık. 30 k fatura geldi. 5 yıldızlı otel tarifesi. O da geçen yaz. Şu an belki 50 k bile fatura çıkartırlar. Hiçbir etik ahlaki anlayışları da yok. Tek dertleri geçirebildikleri kadar geçirmek. Belki 1 gün yatış yeterliydi ama özellikle gün sayısını arttırabilmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bütün tetkikleri yapıldığı halde en son çıkarken bir de ultrasona göndermek istediler kadını. Babam zaten herşeyine bakılmadı mı bu nereden çıktı şimdi gider ayak deyince geri çekti doktor

Giderken bile geçirmeye çalışıyorlar şerefsizler. Dünyada en adi 3-5 meslekten birisi de özel hastane işletmeciliğidir. Bence hayat kadınları çok daha şerefli
Suan ben küçük şehirdeyim düşün hastanenin günlük yatma parası 3k yani daha tedavi vb parasida yok

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,583
23,208
113
(Üniversite hastanesi)

Dost tarlaları sat