- 8,906
- 4,855
- 113
Fenerin Twitter adresindeki paylaşımları gördüm kahkaha attım.Bu nedir ya ! Paylaşımların yarısı nazar duası, Felak nas sureleri , büyüden korunma dua ve dilekleri , futbolcuların hac veya umre de çekilmiş fotoları...vs vs ..Neredeyse ağlamaklı temenniler , insallahlar, masallahlar.İnsan psikolojinin enteresan son duraklarına güzel birer örnek.Su yaşıma kadar fanatizmin doruklarini yaşayan Türk taraftarını bir türlü anlamadım.Turkiye dışı orneklerle ilgilenmiyorum.Hele birBesiktas maçı sonrası bir taraftarin futbolculara feryad-u figan "ben sabah cocugum kalktığında ne diyeceğim" haykırarak ve ağlayarak bagirmasini görünce artık tamam dedim.Gs sempatizaniyim yani maçını da izlemem ama kazanmasini isterim yani.Niye bir insan takımlara ilgi duyar ?Teknik adam olur futbolcu olur oyun stili olur hoşuna gider ona daha hoş görünür falan filan bu tür hislerdir bunda etkili olan.Su vatanda binlerce insan fanatizm terörüne kurban gitti.Ana avrat Allah kitap sovenlermi dersin, balta satır bıçak sallama ile birbirlerine girenlermi dersin, yenmeyi yenilmeyi Namus Meselesi sayanlarmi dersin vsvs.Tamamen psikolojisi bozuk, Toplum için gayet tehlikeli , kontrol altında , karantinada tutulması gereken tipler. Fotbolcu milyon dolar kazanır krallar gibi yaşar, en güzel kadınlarla gününü gün eder ,derdi de kahvede çocuğunun evinin ihtiyacı olan parayı para verip Derbi izleyerek harcayan takımının maçına giden her türlü ürününe para sayan birbirine küfreden saldıran angut tipli beyinsiz akıl fukaralarina kalır.#trafimda en ufak bir fener-cimbom muhabbetine görülünce cingar çıkartacak hale geldim milleti kovup uzaklastiriyorum ya da ben bırakıp gidiyorum midem bulandi artık.Global Evrensel küresel planların uygulanmakta olduğu günümüzde hala bu tür saçmalıklarla kafa yoranlari görünce içim yanıyor.Yazik... diyorum.Bakiniz dünyanın başına sardiklari ve asla göründüğü gibi olmayan su pandemi muhabbetine, maske kandırmacasina !.. Dünya üzerinde bu salginda hastaneye gitmeyip evinde bu virus yüzünden kaç kişi var ? Bana sayabilir misiniz? Peki hastaneye tedavi olmak için gidip yatan ve ilaç tedavisi altında can veren dünya çapında kaç milyon insan var?.Eğitime , sağlığa , adalete , ahlaka ve dünya düzenine ( evet yeni bir dünya tasarlanıyor ve uygulamaya koyuldu) kafa yormayip salağa yatıp bu tür holiganliklarla ömür curutmek ne acı.Hep birilerinin ekmeğine yağ sürüp onları doyurmaya çalıştığının farkında olmamak ne acı !!!...