- 6,326
- 3,924
- 113
Yok herkes bırakmaz dost emin ol bende bırakmam bu aradaOlsa herkes bırakır dost
Yok herkes bırakmaz dost emin ol bende bırakmam bu aradaOlsa herkes bırakır dost
Dolandırılmak sadece wasil gibi peşmergelere nasip plur inşallahNolmuş yani bir kerede ben sizi dolandırsam aşk olsun
Anasını bile bellerim ama bu paraya değil hahahahahahYapar mısın 😀
Bunu mu diyoruz bende diyim@dennozim kanka ibanim sende yoktur çünkü hiç bana rol actirmadin şimdiye kadar, kısmet bugüne artık. Atıyorum ibanimi
Bizede nasip olur inşallahDolandırılmak sadece wasil gibi peşmergelere nasip plur inşallah
10 milyona burda seher yıldıızı donumu çıkarır forumdan çıkar bir daha girmem dostYok herkes bırakmaz dost emin ol bende bırakmam bu arada
O kadar çıkmazBana aranızda 1 milyon toplayın söz veriyorum bugün kumari birakacam
Bıde aglayan surat koy kankaBunu mu diyoruz bende diyim![]()
Ya ben 🥺@JoeQuanqa @KANSIZ @Erhan2121 @murobaşkan @osmanarslan72 kanka iban atin 300 atalım kişi başı herkese vermek isterdim ama gel gör ki sadece 5k kazandık tekrar
Eyw iade ziyaret mutlaka olacaktır dost kesene bereket@JoeQuanqa @KANSIZ @Erhan2121 @murobaşkan @osmanarslan72 kanka iban atin 300 atalım kişi başı herkese vermek isterdim ama gel gör ki sadece 5k kazandık tekrar
10 milyonu 2 orana basmak çok cazip gelmiyo mu dost10 milyona burda seher yıldıızı donumu çıkarır forumdan çıkar bir daha girmem dost
Ilk mactan beri burdaydim ama neyse@JoeQuanqa @KANSIZ @Erhan2121 @murobaşkan @osmanarslan72 kanka iban atin 300 atalım kişi başı herkese vermek isterdim ama gel gör ki sadece 5k kazandık tekrar
Yuhhh yuhhh 5 li ceteee@JoeQuanqa @KANSIZ @Erhan2121 @murobaşkan @osmanarslan72 kanka iban atin 300 atalım kişi başı herkese vermek isterdim ama gel gör ki sadece 5k kazandık tekrar
Puahha elendin senin taktikler tutmuyor maalesefRolün başında kral o hoşgeldin, rolün sonunda etikete cevap yok. Andolsun hepinizi dograyacam😅
Tebrikler kral kezene bereket@JoeQuanqa @KANSIZ @Erhan2121 @murobaşkan @osmanarslan72 kanka iban atin 300 atalım kişi başı herkese vermek isterdim ama gel gör ki sadece 5k kazandık tekrar