http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Denizbank Bloke

İmParaThor

Site Yetkisizi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,636
3,664
113
Her maaş yattıgında 700 lira kredıye cekıyordu gecıkme oldu bıraz bloke yedım bloke 2-3 aydır kalkmıs degıl musterı hesabı blokelı dıyor ıcerdede 2200 var nasıl bloke kaldırabılırım musterı temsılcısı hepsını ode kalkar dıyor nasıl odeyecem

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
Her maaş yattıgında 700 lira kredıye cekıyordu gecıkme oldu bıraz bloke yedım bloke 2-3 aydır kalkmıs degıl musterı hesabı blokelı dıyor ıcerdede 2200 var nasıl bloke kaldırabılırım musterı temsılcısı hepsını ode kalkar dıyor nasıl odeyecem
aynen öyle borcu tam ödemeden kalkmıyor diye biliyorum yakında o hesaba para gelme durumu varsa başka hesabına yönlendir

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
Kredi kartı mi banka kartimi

İmParaThor

Site Yetkisizi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,636
3,664
113
3 aydır her maaş yatınca borcu cekiyor ama bloke var

Asci55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,799
8,368
113
aynen öyle borcu tam ödemeden kalkmıyor diye biliyorum yakında o hesaba para gelme durumu varsa başka hesabına yönlendir
Bu olay bugun bizim biraderinde başına gelmiş. vodafone ye borcu varmıs ödememiş. garanti bankası hesabnda 1500 lira varmış icra dairesi bloke koymus yani vodafone koydurmus. bu sadece garanti hesabına mı bloke oluyor yoksa diger butun banka hesaplarıda bloke oluyor mu ?

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
Bu olay bugun bizim biraderinde başına gelmiş. vodafone ye borcu varmıs ödememiş. garanti bankası hesabnda 1500 lira varmış icra dairesi bloke koymus yani vodafone koydurmus. bu sadece garanti hesabına mı bloke oluyor yoksa diger butun banka hesaplarıda bloke oluyor mu ?
borca yetmiyorsa o miktar sıradan bütün kartlarına bloke koyabilirler para bırakmasın içeride ne olur ne olmaz

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
İstese koyabilir benim 4 bankaya koymustu

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,283
8,336
113
benimde aynı durum söz konusu ing hesabıma geldi nerdeyse hiç kullanmadığım bankaya geldi üstelik içerde hisse senedim vardı normal parada vardı hepsi mahsur kaldı ne onlar alabiliyor ne ben dokunabiliyorum bunun borcu ödemek haricinde başka yolu yok mu çok araştırdım bulamadım bir aylık faturayı 12 ay diye işlettirip üstünede faiz almaya çalışınca insan ödemek istemiyor

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
benimde aynı durum söz konusu ing hesabıma geldi nerdeyse hiç kullanmadığım bankaya geldi üstelik içerde hisse senedim vardı normal parada vardı hepsi mahsur kaldı ne onlar alabiliyor ne ben dokunabiliyorum bunun borcu ödemek haricinde başka yolu yok mu çok araştırdım bulamadım bir aylık faturayı 12 ay diye işlettirip üstünede faiz almaya çalışınca insan ödemek istemiyor
benim bildiğim yok ödemediğin sürece kalkmaz zamanında albarakatürkte çalışan akrabaya sorduydum

Asci55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,799
8,368
113
aynen ödemedigin sürece kalkmıyor muş. adam memur borcu 9k civarıyms ödemesine öder ama oda şok oldu faturay ödememiş onlarda faiz üstüne faiz 4 yıldır ödememiş

İsimsiz53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,065
320
83
Yasa geldi ya 2000 ve alti icralar silinecek diye butun herkeste bu sikinti var su anda. Paralari kurtarmak icin bloke koyiyorlar s...ler

Cesar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,566
4,298
113
Mmaş komple haciz edilemez yetkiliye ara cimer şikayet edicem de

Cesar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,566
4,298
113
Benim maaş kartı olmadığı halde garanti bankası hesap hareketlerini görüp başka bir banya olan borcumdan dolayı bloke koymuştu bende faturalarımı para transferini başka bankadan yaparım siz bilirsiniz dedim 1 dakika bekleticem dedi ve kaldırdı 😁