Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Denetim Hk.

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,846
878
113
Arkadaşlar Cümleten Selamun Aleyküm
Hayırlı Ramazanlar Herkese
Hayatımda bir defa uyuşturucu ile dosyam oldu 3 kez idrar verdim temiz çıktı 1 sene boyunca seminerlere gittim hiç aksatmadan bağlı olduğum kurum dosyamin kapandığını söyledi geçmiş olsun dedi. Aradan bir sene geçti 41 gün önce karakoldan polis memuru aradı beni çağırdı. Yanlarına gittim bana dediği şu,
Savcı tekrardan seni tahlil için uygun görmüş üst yazı bekliyoruz üst yazı geldiğinde biz seni arayacağız dedi gelirsin birlikte gideceğiz dedi teste. Ben hergun deli gibi telefon bekliyorum fakat bugün 42. Gün oldu ne arayan var ne soran.
Sorum şu
Bu üst yazı ne zaman geliyor herhangi bir bilgisi olan varmi bu konuda. ?
Hepinize iyi formlar.

domenico

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
393
194
43
yeni yasa geldi. benim 2019 da gittiğim denetim vardı aynı senin gibi 1 sene gittim. Normalde bitmişti geçen sene karakoldan aradılar 6 ayda 1 olacak şekilde 3 kere daha idrar vereceksin dediler gidip bi kere verdim sonra daha arayan soran olmadı

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,296
2,541
113
Hayatımda bir defa uyuşturucu ile dosyam oldu 3 kez idrar verdim temiz çıktı 1 sene boyunca seminerlere gittim hiç aksatmadan bağlı olduğum kurum dosyamin kapandığını söyledi geçmiş olsun dedi. Aradan bir sene geçti 41 gün önce karakoldan polis memuru aradı beni çağırdı. Yanlarına gittim bana dediği şu,
Savcı tekrardan seni tahlil için uygun görmüş üst yazı bekliyoruz üst yazı geldiğinde biz seni arayacağız dedi gelirsin birlikte gideceğiz dedi teste. Ben hergun deli gibi telefon bekliyorum fakat bugün 42. Gün oldu ne arayan var ne soran.
Sorum şu
Hepinize iyi formlar.
Uyuşturucu kullanmıyorsan şu anda sorun olmaz. Ama kullanıyorsan sıkıntı

domenico

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
393
194
43
Uyuşturucu kullanmıyorsan şu anda sorun olmaz. Ama kullanıyorsan sıkıntı
evet kullanıyorsan tekrar en baştan denetime başlıyorsun 1 sene tekrar idrar vermeler vs ama sana bir öneride bulunayım eğer kullanıyorsan polis seni arıyor zaten yarın gidiyoruz diyor. Polise şehir dışındayım 10 15 güne geleceğim çalışıyorum vs vs uydurup 10 15 gün sonra yaptırabiliyorsun bir arkadaşım bu şekilde yaptı

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,296
2,541
113
evet kullanıyorsan tekrar en baştan denetime başlıyorsun 1 sene tekrar idrar vermeler vs ama sana bir öneride bulunayım eğer kullanıyorsan polis seni arıyor zaten yarın gidiyoruz diyor. Polise şehir dışındayım 10 15 güne geleceğim çalışıyorum vs vs uydurup 10 15 gün sonra yaptırabiliyorsun bir arkadaşım bu şekilde yaptı
Onu her polis yapmıyor. Nerdeysen oranın polis şubesine git diyorlar. Aynı durum mahalleden arkadaşa oldu. Birde nerdeysen adres ver ordaki polisleri göndereceğiz diyorlar

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,846
878
113
42 gün önce beni aradıkları gün bıraktım herseyi 42 günden beri ağzıma sürmüyorum ve temizlemek için herseyi yedim içtim bıraktım artık zaten daha da içmem bu vesile oldu bana. Benim takıldığım konu savcıdan üst yazı bekliyoruz dedi bu üst yazı ne zaman geliyor acaba. Ve beni çağırdığı zaman acaba yine idrar mi alacaklar yoksa kan mı 42 gündür içmedim sanırım çıkmaz birsey

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,846
878
113
yeni yasa geldi. benim 2019 da gittiğim denetim vardı aynı senin gibi 1 sene gittim. Normalde bitmişti geçen sene karakoldan aradılar 6 ayda 1 olacak şekilde 3 kere daha idrar vereceksin dediler gidip bi kere verdim sonra daha arayan soran olmadı
Kapandı ya senin tekrar cagirdiklarinda yine idrar mi verdin. 3 kez mi istiyorlar yine.

EXAMPLE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
1,022
113
Sorum şu
Hepinize iyi formlar.
Reis ablam hakim turkiyede şuan soramam ama yarın net cevap verebilirim malum saat çok geç belki işine yarar

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,846
878
113
Onu her polis yapmıyor. Nerdeysen oranın polis şubesine git diyorlar. Aynı durum mahalleden arkadaşa oldu. Birde nerdeysen adres ver ordaki polisleri göndereceğiz diyorlar
Yok ya benim yalan atmama gerek yok 42 gündür bekliyorum kral aramalarını şükürler olsun bıraktık zaten. Hergun 1.5 kilo yoğurt 7 8 litre su içiyorum. Maydonos avokado şahtere otu sirke sarimsak aklına gelen ne varsa yedim ve devam ediyorum yemeye sanırım temizimdir

bekirbecer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
853
508
93
42 gün önce beni aradıkları gün bıraktım herseyi 42 günden beri ağzıma sürmüyorum ve temizlemek için herseyi yedim içtim bıraktım artık zaten daha da içmem bu vesile oldu bana. Benim takıldığım konu savcıdan üst yazı bekliyoruz dedi bu üst yazı ne zaman geliyor acaba. Ve beni çağırdığı zaman acaba yine idrar mi alacaklar yoksa kan mı 42 gündür içmedim sanırım çıkmaz birsey
Savcı belki tam tersine bi üçlü çevirelim nerelerdesin diyecek brom kötü düşünme yaw

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,846
878
113
Reis ablam hakim turkiyede şuan soramam ama yarın net cevap verebilirim malum saat çok geç belki işine yarar
Valla kral sevinirim ya 1.5 ay önce çağırdı polisler gittim bana dedi üst yazı gelecek haber vercez dediler. Ablaya üst yazı ne zaman gelir bu muhabbete desen çok sevinirim teşekkürler

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,846
878
113
Savcı belki tam tersine bi üçlü çevirelim nerelerdesin diyecek brom kötü düşünme yaw
Kötü düşünmemek olmuyor kral 1 defa yaşadım bu muhabbeti çok uğraşıyorsun dosyayı kapatmak için hayatımdan vazgeçtim inanki. Yine çıktılar sahneye

kertis123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,400
581
113
Sorum şu
Hepinize iyi formlar.
Su aralar içme dostum kirli çıkarsan nanay

kertis123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,400
581
113
Yok kral içermiyim kendimi temizliyorum 42 gündür evden çıkmıyorum vallahi zaten bidaha tövbe içmem kurtulmuşken bi daha başlamak enayilik. Çevremi bile komple sildim
İnşallah dostum bu illet bela başa Allah yardımcın olsun ins

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,846
878
113
İnşallah dostum bu illet bela başa Allah yardımcın olsun ins
Amin kardeş inanki bıraktığım ilk 15 gün neler çektim Allah biliyor ama şuan o kadar iyiyim ki aklımın ucunda yok. Bunu bırakmak için çevrende ne kadar insan varsa buna takılan ilk önce onları çıkaracaksın hayatından 41 yaşındayım 25 sene hemen hemen hergun içtim son 42 gündür içmiyorum yemin ederim ki. 1 kez yakaattim iste oda hayatımı sikti full uğraşıyorsun elini kaptirdin kolunu alıyorlar en iyisi bırakmak yoksa başa çıkamazsın devletle

kertis123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,400
581
113
Amin kardeş inanki bıraktığım ilk 15 gün neler çektim Allah biliyor ama şuan o kadar iyiyim ki aklımın ucunda yok. Bunu bırakmak için çevrende ne kadar insan varsa buna takılan ilk önce onları çıkaracaksın hayatından 41 yaşındayım 25 sene hemen hemen hergun içtim son 42 gündür içmiyorum yemin ederim ki. 1 kez yakaattim iste oda hayatımı sikti full uğraşıyorsun elini kaptirdin kolunu alıyorlar en iyisi bırakmak yoksa başa çıkamazsın devletle
İnşallah kardesim

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,846
878
113
idrar verdim 1 kere 6 ay sonra tekrar arayacağız dedi
Ben 3 kez verdim hepsi temiz şimdi sürpriz çağırdılar eğer bunuda temiz verirsem ki zaten kendime güveniyorum yine temiz çıkacak. Benimle uğraşan savcıya gideceğim gereken konuşmayı yapacağım benim psikolojimi bozdu. Böyle birsey varmi ya sanki pis vermişim de bu muameleyi yapıyorlar 6 ayda bir ne demek işimizden günümüzden olduk ailemize durumu anlatamıyoruz. Diken üzerinde yaşıyorum resmen. Gereken yerlere çıkacağım bu uğraşmak nedir.
Hani 1 kez birsey bulsalar idrar da kanımda boynum kıldan ince ne yaparsa yapsın eyvallah..