http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dell Vostro 3559 Arıza Hk.

butimar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
740
289
63
Merhaba,

Arkadaşlar laptopum elektrik gidip gelince içinde bir malzeme yandı yanan malzemenin kodu okunmuyor anakart şemasını bulamadım bir kaç tamirci gezdim yardımcı olamadılar

anakart üzerinde u3504 kodu olan bölümde

yuvarlak içine aldığım parça yandı anlayan bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

Pc hiç bir şekilde güç almıyor

Ekli dosyalar

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,634
4,455
113
Merhaba,

Arkadaşlar laptopum elektrik gidip gelince içinde bir malzeme yandı yanan malzemenin kodu okunmuyor anakart şemasını bulamadım bir kaç tamirci gezdim yardımcı olamadılar

anakart üzerinde u3504 kodu olan bölümde

yuvarlak içine aldığım parça yandı anlayan bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

Pc hiç bir şekilde güç almıyor
İzmit’e yakınsan yardımcı olurum nerde oturuyon da bi bok bilmiyorlar

butimar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
740
289
63
İzmit’e yakınsan yardımcı olurum nerde oturuyon da bi bok bilmiyorlar
adapazarında ilçedeyim kendim telefon tamircisiyim zaten şema yada parçanın adını filan bulsam sipariş eder takarım kendim

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,634
4,455
113
adapazarında ilçedeyim kendim telefon tamircisiyim zaten şema yada parçanın adını filan bulsam sipariş eder takarım kendim
Valla o kadar bilgim yok reis ama burda arkadaşım bilgisayar tamircisi çokta iyiler İzmit’te tek yani onlar kesin yapar özelden ulaş istersen elimden geleni yaparım bende İzmit’te oturuyorum eşme Uzuntarla bilirsin

butimar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
740
289
63
Valla o kadar bilgim yok reis ama burda arkadaşım bilgisayar tamircisi çokta iyiler İzmit’te tek yani onlar kesin yapar özelden ulaş istersen elimden geleni yaparım bende İzmit’te oturuyorum eşme Uzuntarla bilirsin
eyvAllah kardeşim üşendiğimden adapazarına gitmedim çark caddesinde var bir iki yer bakalım halledemezsem yazarım sana ilgilendiğin için teşekkürler.