Surda havaya sıçrayıp topu panyeli atıp sokamadi bı de içine diyeceklerim bu kadar.118.5 üst aldım atsa uzatmaya gidiyor kaçırdığı şuta bak. Yedi 20 bini şaka gibi tutamadım kendimi burda buldum kendimi.
Ekli dosyayı görüntüle 890012
Şike118.5 üst aldım atsa uzatmaya gidiyor kaçırdığı şuta bak. Yedi 20 bini şaka gibi tutamadım kendimi burda buldum kendimi.
Bu eşşeğin boyu 1.60 mı118.5 üst aldım atsa uzatmaya gidiyor kaçırdığı şuta bak. Yedi 20 bini şaka gibi tutamadım kendimi burda buldum kendimi.
Hayvan gibi en uzunları bı de o. Metin Şentürk atardı onu o derece diyeyim sana.Bu eşşeğin boyu 1.60 mı
Kardeşim bu yine önünde rakip var 1 ay önce japon basketbol Ligi'nde seul knight diye bir takım var uzun bir siyahi kazma var bomboş tek başına pota ya kadar gitti atamadı son hücumu bende onu unutmuyorum periyot 41 demiştim 39 da bitmişti deli oluyorum aklıma geldikçe bu oyuncular bizzat bshisin içinde bence118.5 üst aldım atsa uzatmaya gidiyor kaçırdığı şuta bak. Yedi 20 bini şaka gibi tutamadım kendimi burda buldum kendimi.
43,5 alt alıp kazananlar ne yapacak bir gün yeminle saçma sapan 500 yatırdım vbete 1,90 gördüğüm alt üst bastım hep baremden geldi 23,700 oldu çektim tamamen kısmetVoleybol set 43.5 dedim 43 de kaldı şike
Astekbet 10 dkda ödeme yapıyor marstan oynamıştım zaten orası ayrı mevzu.Onu bunu bilmem de bu siteden parayı alabilir miydin bilmiyorum
Yok önünde rakipte yok ben ekran görüntüsü alana kadar kaydı görüntü bomboş tek başına sıçradı atamadı yetenek fakiri. Bizi buluyor bu tarz şeyler dostum ne diyeyimKardeşim bu yine önünde rakip var 1 ay önce japon basketbol Ligi'nde seul knight diye bir takım var uzun bir siyahi kazma var bomboş tek başına pota ya kadar gitti atamadı son hücumu bende onu unutmuyorum periyot 41 demiştim 39 da bitmişti deli oluyorum aklıma geldikçe bu oyuncular bizzat bshisin içinde bence
siteye bak sanki ödeyecek118.5 üst aldım atsa uzatmaya gidiyor kaçırdığı şuta bak. Yedi 20 bini şaka gibi tutamadım kendimi burda buldum kendimi.
Ne zaman baskette sayı alsam alt oynasam ust,ust oynasam alt bitiyor118.5 üst aldım atsa uzatmaya gidiyor kaçırdığı şuta bak. Yedi 20 bini şaka gibi tutamadım kendimi burda buldum kendimi.