Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Dayı Öğrenciler Duvara Yazı Yazıyor Dedi

Aybis44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
592
150
43
Hakkaten artçılar devam ediyormu

Aybis44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
592
150
43
Çok geçmiş olsun Malatyadayız bizde iki büyük depremi geçirdik halinizden çok iyi anlıyorum

a2daflex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,177
1,373
113
Bişey inşallah olmaz cam açık dondum bişey olursa ciddi atliycam tam atlamalık kumlu kamyon var evin altında
kral çok fena olduö sabah nabıcağımı bilemedim sadece şortla çıktım dışarı üstümde bişey yoktu şaşırdım nabıxağımı

a2daflex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,177
1,373
113
şimdide uyku tutmuyor korku var içimde

Aybis44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
592
150
43
Anneyim 2 çocuğum var eşim ile birlikte montlarımızı çocukların üzerine geçirmiştik birde toki en zeminde oturuyorduk kapıcı dairesi usulü yerde yani ev yıkılsa bulamazlardı bizi

Aybis44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
592
150
43
Bizim buralarda ağır hasarlıları bile bir hafta 2 hafta sonra az hasarlıya çevirdiler öyle ki insanların canı kıymetsiz kaldı ... Geç kalındı Malatya sahipsizdi

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Anneyim 2 çocuğum var eşim ile birlikte montlarımızı çocukların üzerine geçirmiştik birde toki en zeminde oturuyorduk kapıcı dairesi usulü yerde yani ev yıkılsa bulamazlardı bizi
Allah korur emin olun bir kuluna rahmet eder bütün dünya nasiplenir ben inanıyorum ki Allah yardım eder korur

Aybis44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
592
150
43
Rabb im hepimizi kötülüklerden korusun inşallah ...

Aybis44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
592
150
43
2 yıldır halen geceleri uyuyamıyorum