- 1,506
- 454
- 83
Dayının biri yazmış duvara ogenciler yazı yaziyomus kalemle
Gerçek he yanımdaki çocuk yarım saat kendine gelemedi tribe girdi odapuahahahahah
gece gece güzel geldi bu depremden canım sıkkındıGerçek he yanımdaki çocuk yarım saat kendine gelemedi tribe girdi oda
Bişey inşallah olmaz cam açık dondum bişey olursa ciddi atliycam tam atlamalık kumlu kamyon var evin altındagece gece güzel geldi bu depremden canım sıkkındı
kral çok fena olduö sabah nabıcağımı bilemedim sadece şortla çıktım dışarı üstümde bişey yoktu şaşırdım nabıxağımıBişey inşallah olmaz cam açık dondum bişey olursa ciddi atliycam tam atlamalık kumlu kamyon var evin altında
Ara ara sanki ufak tefek olur gibi oluyo yada psikolojik te olabilir bizim bina sanki düzelmiş gibi geliyo şu an bana simetrisi bozuktuHakkaten artçılar devam ediyormu
Kaçıncı katkral çok fena olduö sabah nabıcağımı bilemedim sadece şortla çıktım dışarı üstümde bişey yoktu şaşırdım nabıxağımı
3kralKaçıncı kat
Allah korur emin olun bir kuluna rahmet eder bütün dünya nasiplenir ben inanıyorum ki Allah yardım eder korurAnneyim 2 çocuğum var eşim ile birlikte montlarımızı çocukların üzerine geçirmiştik birde toki en zeminde oturuyorduk kapıcı dairesi usulü yerde yani ev yıkılsa bulamazlardı bizi
Zeminde yuruyebiliyosan deprem anında kacmanabgerek yok evin zemininde yuruyemyorsan o tehlikeli mis sağlam vurdu ama bismillah dedim surekli kardeşim depremden olmesek kalpten olucektim korkuttu yani