- 6,658
- 3,867
- 113
Kaç X öder dost 1000 x ini öder mi ?13 dk kaldı nasıl çarpacak acaba hayatımda ilk defa böyle bir şeyi canlı göreceğim.
Bilmiyorum da 25 bin hızla çarpacak. DKaç X öder dost 1000 x ini öder mi ?
Yanına iki wild daha atarsa olur bu işBilmiyorum da 25 bin hızla çarpacak. D
Nedir bu birşey anlamadimBilmiyorum da 25 bin hızla çarpacak. D
Canlı yayında uydu 25 bim km ile astreodi e çarpaçak yönü değişekmi diye deney 3 dk Kaldı izleNedir bu birşey anlamadim
Dünyanın sonunu bu salaklar getirecekCanlı yayında uydu 25 bim km ile astreodi e çarpaçak yönü değişekmi diye deney 3 dk Kaldı izle
Bu bilgi tam olarak bize ne katacak o terimlerin hepsine yabancıyım daCanlı yayında uydu 25 bim km ile astreodi e çarpaçak yönü değişekmi diye deney 3 dk Kaldı izle
Sorma mq benimde içimden o geçti şimdi. PNasada çalışmak vardı mk
Kısaca gezegen koruma diyelim.Bu bilgi tam olarak bize ne katacak o terimlerin hepsine yabancıyım da
Kime göre neye göre koruma Allah işine karışmamak lazımKısaca gezegen koruma diyelim.
Orada da bir gezegen olduğunu hayal etsene deprem oldu falan diye düşünüyorlarmışKısaca gezegen koruma diyelim.
Ya olası bir gök taşının yakınlaşmasına karşı acaba önlem alabilir miyiz diye deney yapıyorlar. Bu kadar kasmayın Allah böyle şeyleri bulun diye akıl vermiş her şeyi ondan beklemeyin.Kime göre neye göre koruma Allah işine karışmamak lazım
Taş kral kaya parçası dibine kadar zom yaptılar bi bok yokOrada da bir gezegen olduğunu hayal etsene deprem oldu falan diye düşünüyorlarmış![]()
Teşekkürler dostYa olası bir gök taşının yakınlaşmasına karşı acaba önlem alabilir miyiz diye deney yapıyorlar. Bu kadar kasmayın Allah böyle şeyleri bulun diye akıl vermiş her şeyi ondan beklemeyin.