Bize de haber verseydin dancyy
Gelmez diye hiç söylemedim,insanları zarar uğratmayalım diye😅Bize de haber verseydin dancyy
Ben böyle çok oynuyorum daha doğrusu iy kg var ve 1 iy kg var ve 2 falan demek ki uzun süre 31 patlatmayıp rüyalandıktan sonra denemek lazım
Arada patlat sen yinedeBen böyle çok oynuyorum daha doğrusu iy kg var ve 1 iy kg var ve 2 falan demek ki uzun süre 31 patlatmayıp rüyalandıktan sonra denemek lazım
Oynamadan önce bizede söyleseydin ya dost
UffArada patlat sen yinede
Kanka arkadan sövdürmeyeyim dedim,yoksa keşke söyleseydim.Oynamadan önce bizede söyleseydin ya dost
Yok be bro,ben bile kendi rüyama pek güvenemedim😅tebriklerss,
tüm parayı ms skora girer benim tanıdıgım @dancy35 ,
Kanka 17 oran be niye sovsun millet oran çok iyi 5 oran falan olsa neyseKanka arkadan sövdürmeyeyim dedim,yoksa keşke söyleseydim.
Gerçi oynayan olmazdı ama
Tebrikler
Evet iyi oran,ama tersine de 250 bıraktım. O gitti.Kanka 17 oran be niye sovsun millet oran çok iyi 5 oran falan olsa neyse
Kanka yarın akşam Türkiyeye uçuş var,para lazım. Bir sonrakine sözüm olsun🙂↕@dancy35 roll için Dm bekleniyoreee çekim olduysa kankam 🤣🤣
Makara yaptım ya canın sağolsun düşünmen yeterKanka yarın akşam Türkiyeye uçuş var,para lazım. Bir sonrakine sözüm olsun🙂↕