- 4,251
- 4,313
- 113
Her ceyrek 20yi bulamayarak rekorla rekora kosmus seenin takimEeeeeyyy Dallas Mavericks !
Bu Maç Nba ön sezona benzemez !
Nba ön sezon maçı 😡😡Her ceyrek 20yi bulamayarak rekorla rekora kosmus seenin takim
Demekki bu gece dallas ciddiye alırsa 150 garanti 😁😁Nba ön sezon maçı 😡😡
Ciddiye almadık.
SON BİR ŞARKI İSTİYORUM SENDEN Ekli dosyayı görüntüle 195383
Sana yazıklar olsun 😡😡Demekki bu gece dallas ciddiye alırsa 150 garanti 😁😁
99 dan beri Nba izliyorum finali bırak playoflara ciktimi la bu takim 🤔🤔Sana yazıklar olsun 😡😡
CHARLOTHE HORNETS ve diğerleri bu ligde onu anladım
"Basketbol Charlothe hornets'e karşı oynanan bir oyundur."
Kelly Oubre -
Yeni yapılanıyoruz 4 yıldır bir proje var99 dan beri Nba izliyorum finali bırak playoflara ciktimi la bu takim 🤔🤔
Antopoimkos ne🤣 hiç tanımıyorum öyle biriniCharlottede bi çocuk var ball diye genç o çok iyi birde antopoimkos var Yunan kardeşler fennaaa
Sana buraya gecenin sayi atacak takimiji birakiyorum kardesim..Yeni yapılanıyoruz 4 yıldır bir proje var
Kurt adam sakallı Borrego hocamız takım yarattıgizli gizli geliyoruz
![]()
Bu maç cok ama çok ama olağan üstü ama olağanın olağınının da olanağının Alt maçıdır. Net alt bu maç Charlothe hisselerimi basarımSana buraya gecenin sayi atacak takimiji birakiyorum kardesim..
CHARLOTHE HORNETS' i ayağa kaldırmak lazım@mossoro999 Charlotte hissen mi var la doğru söyle![]()
bas bas bakalım nereye kadarBu maç cok ama çok ama olağan üstü ama olağanın olağınının da olanağının Alt maçıdır. Net alt bu maç Charlothe hisselerimi basarım![]()
yok bro ben almıyım sonra bize başka yerleri kalkıyorCHARLOTHE HORNETS' i ayağa kaldırmak lazım![]()
CHARLOTHE HORNETS i karşınıza alırsanız kuponlarınız sadece lose oluryok bro ben almıyım sonra bize başka yerleri kalkıyor![]()