- 47,667
- 52,021
- 113
Bol şans reis
Fafaffasgsg baktılar çok kisi kazanmış iptal edelim demişler herhalde30 dakika sonra iptal olan gol bile gördüm utanmasalar ertesi gün iptal edecekler![]()
Dakika 25 civarı 2.5 alt aldım 1.0 dı mac 5 dakika sonra 1.1 oldu iy bitti 2. Yarı başladı 1 2 dakika sonra gol iptal olduFafaffasgsg baktılar çok kisi kazanmış iptal edelim demişler herhalde![]()
Papara min 1 TL siteler vardı da çoğu site alt limiti arttırdı papara dan kankam4 lira yatırılan site bulamadım arkadaşlar var mı bildiğiniz yer varsa söyleyin fena hırslıyım masa tenisinde 100 yapacam
Kalmadı sanırım 1 TLPapara min 1 TL siteler vardı da çoğu site alt limiti arttırdı papara dan kankam
Saçma sapan işler cyber miydi buDakika 25 civarı 2.5 alt aldım 1.0 dı mac 5 dakika sonra 1.1 oldu iy bitti 2. Yarı başladı 1 2 dakika sonra gol iptal oldu
Bol şans
Valla neyin nesiydi bilmiyom ama bi umutlandirdilar beni iptaldan sonra mac 6.1 bitti çok garip şeyler oluyorSaçma sapan işler cyber miydi bu
Reis bekle istersen şansına belki Daimon desteği gelir 24 TL oynarsınKalmadı sanırım 1 TL
İnşReis bekle istersen şansına belki Daimon desteği gelir 24 TL oynarsın![]()
Tumbet var 1 tl yapmisti tekrar bi bak istersenKalmadı sanırım 1 TL
Bol sanslar krall bu da won olur
TeşekkürlerTumbet var 1 tl yapmisti tekrar bi bak istersen