3 Eki 2018 #2 mberk1907 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,054 354 83 Keyifli maç olur.Biz fazla iyiyiz zaten,Efes'te formda.Umarım farka gitmez çekişmeli bir maç izleriz.
Keyifli maç olur.Biz fazla iyiyiz zaten,Efes'te formda.Umarım farka gitmez çekişmeli bir maç izleriz.
3 Eki 2018 #3 N N/A Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 9,427 6,679 113 Ya yabancı sınırlaması gelmiş zaten tek Fenerbahçe var başarılı olması gücüne mi gidiyor milletin anlamadım valla
Ya yabancı sınırlaması gelmiş zaten tek Fenerbahçe var başarılı olması gücüne mi gidiyor milletin anlamadım valla
3 Eki 2018 #4 mberk1907 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,054 354 83 Blue's' Alıntı: Ya yabancı sınırlaması gelmiş zaten tek Fenerbahçe var başarılı olması gücüne mi gidiyor milletin anlamadım valla Genişletmek için tıkla ... Gücüne gitmeyen mi var.Eurolig maçı izlerken fanatik Galatasaray'lılara denk gelirsen,"Futbolu bıraktın bunu mu izliyorsun hehe hühü hebelehübele" benzeri cümleler duyabilirsin mesela
Blue's' Alıntı: Ya yabancı sınırlaması gelmiş zaten tek Fenerbahçe var başarılı olması gücüne mi gidiyor milletin anlamadım valla Genişletmek için tıkla ... Gücüne gitmeyen mi var.Eurolig maçı izlerken fanatik Galatasaray'lılara denk gelirsen,"Futbolu bıraktın bunu mu izliyorsun hehe hühü hebelehübele" benzeri cümleler duyabilirsin mesela
3 Eki 2018 #5 dusting34 Ne mutlu TÜRKÜM diyene Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 8,395 3,202 113 En sonunda . Fenerde melih oynuyodu bi