- 377
- 463
- 63
çok girmişsin umarım paris maçı gibi olur
İnandınız mı😀inşAllah gelir yaw 😨
Siteyi ben göremedim sen nerden teyit ettin de yazdın laKardesım neden fake sıtelerden oynadıgın kuponu atıyorsun
Belli kardesım kupondanSiteyi ben göremedim sen nerden teyit ettin de yazdın la![]()
Al iste fake sıte melbet boyle degıl sıte paitnle yaoılmıs admın konuyu kapa bence1 ana fake oldugunu acıkla bu
2 fake hesaptan atınca elıme ne gececek
3 fake oldugunu düsünüyorsan yonetıcılere bıldıreceksın kardesm @Emocanfan
Belli kardesım kupondan
Al iste fake sıte melbet boyle degıl sıte paitnle yaoılmıs admın konuyu kapa bence
admın baglansın baksın sonrada sana ban atılsın kardesm altta saat dakıka var benım dıger kuponlarıma bakarak yola cıkmanı tavsiye ederimAl iste fake sıte melbet boyle degıl sıte paitnle yaoılmıs admın konuyu kapa bence
yaw bırak salla gitsin şu çomarıadmın baglansın baksın sonrada sana ban atılsın kardesm altta saat dakıka var benım dıger kuponlarıma bakarak yola cıkmanı tavsiye ederim
Baksın kardesım admın sıte apaçık fake yahuadmın baglansın baksın sonrada sana ban atılsın kardesm altta saat dakıka var benım dıger kuponlarıma bakarak yola cıkmanı tavsiye ederim
Kardes ben kuponuna bırsey demedım farkındaysan site çakma1 dakıkda icindemi hazırladım tüm kuponları![]()
Geri vites olmaz ama ilerden döneyim diyorsun. 🤣Kardes ben kuponuna bırsey demedım farkındaysan site çakma