Kupon Gelirse ikibin kusurati dagitalim arkadaşlar.
Ekli dosyalar
-
548.7 KB Görüntüleme: 112
Bol sansKupon Gelirse ikibin kusurati dagitalim arkadaşlar.
Bol şansların olsun dostum 🙏Kupon Gelirse ikibin kusurati dagitalim arkadaşlar.
Bol şanslarKupon Gelirse ikibin kusurati dagitalim arkadaşlar.
Takip edenlerden verecek dostumuz. Konu açmayı yeni öğrendi @Shellac Beklemede olarak düzenleyelimKupon Gelirse ikibin kusurati dagitalim arkadaşlar.
Şansın bol olsunKupon Gelirse ikibin kusurati dagitalim arkadaşlar.
6 oran kardo bırak sıkıntılı olsun. Ama para olsa tek maç olarak ben de denerdimHouston maçı sıkıntılı
kupon GELİRSE ÇEKİLİŞ yazmış kısaca beğenenler arasından cekilis yapılmalıTakip edenlerden verecek dostumuz. Konu açmayı yeni öğrendi @Shellac Beklemede olarak düzenleyelim
Bol sansKupon Gelirse ikibin kusurati dagitalim arkadaşlar.
Senide uyku tutmadı ha kralBol sans
Ben 7 de denetim daha yatmamSenide uyku tutmadı ha kral
Gerçi bunların ne yapacağı belli olmaz hadi bakalım izleyelim6 oran kardo bırak sıkıntılı olsun. Ama para olsa tek maç olarak ben de denerdim
Bana yazdı konuyu açmayı bilmiyor. Yanlışlıkla bu şekilde açtı. Düzgün şekilde yazıyoruzkupon GELİRSE ÇEKİLİŞ yazmış kısaca beğenenler arasından cekilis yapılmalı
Bol sans.gs maçları çok kısır geçiyor umarım gelirKupon Gelirse ikibin kusurati dagitalim arkadaşlar.
Konu ne durumda şimdi dostumBana yazdı konuyu açmayı bilmiyor. Yanlışlıkla bu şekilde açtı. Düzgün şekilde yazıyoruz
Bol şanslar ama Houston üst tehlikeli maçKupon Gelirse ikibin kusurati dagitalim arkadaşlar.